Weblog van Annelies Hoornik
  25-09-2007  13:22:09         

Angel Blessings Candle Kit en meer over de nieuwe workshops

Na lang wachten is het zover, de Angel Blessings Candle Kit is eindelijk in europa te bestellen.

Ik heb vandaag dan ook meteen de Angel Blessings Candle Kit besteld en ze zijn dus onderweg naar mijn winkeltje. Dit betekent dat je alvast kan bestellen want ze zijn er bijna.

 

Verder zijn de Saints and Angels orakel kaarten inmiddels ook vertaald en te vinden in de webwinkel als de Engelen en Heiligen kaartenset.

 

Wicca eerste graad workshop 

De vragen van studenten om meer informatie en een workshop met betrekking tot wicca hebben we er toe aangezet om daar toch mee te gaan beginnen dit wordt een series van 13 workshops verdeeld over het komend jaar, waarin we samen de eerste graad van wicca door zullen gaan. Boeken geven vaak wat algemene informatie en een heleboel vrijblijvende aanwijzingen zonder de echte achtergrond kennis aan te rijken en ik merk bij mijn klanten dat dit er voor zorgt dat er wel gelezen wordt maar het niet praktisch geleefd wordt.

 

De serie van 13 zal in oktober starten en door het jaar verdeeld elke maand een avond zijn waarin we de achtergronden maar voornamelijk ook de praktische beleving van wicca benadrukken. Dit zorgt er voor dat je in die tijd een werkende kennis van wicca hebt voor de eerste graad. De mogelijkheid om je aan te melden via de website zoals met andere workshops komt er nog aan.

 

Vanzelfsprekend hebben we het hier over ons verdiepen in de energieën zoals ze op moeder aarde actief zijn, hoe je de wereld en jezelf op een positieve manier kan beïnvloeden. Ik werk alleen met witte magie.

 

Ook komt er een serie van 8 workshops waarin we ons verdiepen in de Secret en de invloeden daarop van de seizoenen, maanstanden en astrologische verschijnselen met betrekking tot onze pogingen om zaken in ons leven te manifesteren. Sommige weken en dagen zijn beter voor actie dan anderen en er zijn tijden waarin je beter in jezelf kan keren om oud zeer en blokkades die je manifestaties tegenhouden los te laten. Deze 8 workshops zijn om de 6 weken een avond waardoor je over een jaar verdeeld een goed inzicht krijgt in wat er allemaal op de achtergrond meespeelt. Lees meer

 de secret manifesteren en de energieën door het jaar heen

 

En nog een workshop serie van 5 avonden wordt geplanned, dit maal om onze heldere kanalen te stimuleren en er optimaal mee om te leren gaan. De eerste 4 workshops zijn er op gericht om de kanalen voor helderziendheid, herlderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid te activeren en te begrijpen. De laatse avond zal gebruikt worden om deze te combineren en daaruit informatie te ontvangen voor readingen en healingen. Lees meer

 


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief