Heldere Kanalen Ontwikkelen

Paranormale gaven worden het ook genoemd en over het algemeen denkt men daarbij aan helderziendheid. Daar wordt veel over gesproken en regelmatig hoor ik dat je het alleen maar kan als je de gave hebt. Het feit is echter dat we allemaal over deze kanalen beschikken en dat we ze ook allemaal kunnen gebruiken wanneer we dit willen. Daarom heb ik deze vier avonden als serie gepland waarin je jouw heldere kanalen verder kunt ontwikkelen. Vaak worden dit soort workshops intuïtieve ontwikkeling genoemd, maar er is verschil. Daarom heet het bij ons Heldere Kanalen Ontwikkelen.

heldere kanalen ontwikkelen

Het is nuttig om te weten welk kanaal je voorkeurs kanaal is en welke je secundair gebruikt, hierdoor weet je tenminste hoe je de informatie ontvangt en wat je kan verwachten als informatie. Daarnaast kan elk kanaal beter ontwikkeld worden, ook de kanalen die niet direct je voorkeur hebben.


Ook leer je om je lichaam en aura schoon te houden van negatieve energieën en dusdanig te versterken dat de energie van de mensen om je heen buiten jou energie systeem blijven, daardoor voel je jezelf ook meteen veel vitaler en prettiger. 


Tijdens deze avond workshops zullen we ons per avond richten op een kanaal en daar meer informatie over ontvangen zodat we het ontwikkelen, we leren onderscheid te maken tussen goede en slechte informatie. We doen oefeningen om dit kanaal te versterken, waar je dan in de tijd tot de volgende workshop weer mee aan de slag kan om dat kanaal te maximaliseren.


De avonden zullen heldervoelen, helderweten, helderhoren en helderzien behandelen.


Vanzelfsprekend wordt er veel praktisch geoefend zodat je zelfvertrouwen opbouwt.

Door je heldere kanalen te ontwikkelen levert dit een volledig intuïtieve manier van kennis ontvangen op en wanneer je daarnaar luistert kan het je in je dagelijkse leven veel steun geven bij het nemen van beslissingen en het doen van nieuwe stappen op je pad.


Data voor 2017:    7 maart, 4 april, 9 mei en 6 juniPrijs:  € 66,00 per avond. Bij vooruitbetaling van het totaal bedrag ineens krijg je korting en betaal je geen € 264,00 maar € 240,00. Geef dit aub aan in het opmerkingen veld bij het aanmelden, dan kunnen we het factuur bedrag omlaag bijstellen voor het betalen met iDeal.Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !