Zentangle voor groepen

Zoek je een leuke ontspannen bezigheid om samen gezellig te doen, dan is een zentangle middag of avond iets voor jullie. Samen maken we een aantal Zentangles. Dit zijn kleine kunstwerkjes die ontstaan uit het volgen van simpele instructies. Ondanks dat iedereen dezelfde stappen volgt blijft het resultaat individueel en dat is heel leuk om te zien. Zentangle heeft natuurlijk niet voor niets Zen vooraan staan, want het helpt ook heel goed om te ontspannen. 


Dat maakt het ook zo'n leuk om dit met je vriendinnen en vrienden samen te doen. Soms zal iedereen druk zitten te beppen over wat er in de groep speelt en soms zal iedereen even druk zijn met zijn of haar lijnen en stappen zodat er duidelijke Zenmomenten ontstaan waardoor de geestelijke ontspanning snel komt.


De ervaring leert dat werken met de Zentangle methode leuk is, snel resultaat heeft en licht verslavend werkt.


Voor groepen vanaf 6 personen kun je afspreken om bij mij een middag of avond te tanglen. De data kunnen in overleg gekozen worden.


Prijs per persoon is € 37,50 voor een sessie van 2,5 uur. Voor een basis Zentangle workshop is het materiaal inbegrepen.

Bij andere Zentangle workshops kan ik in overleg en tegen vergoeding voor het materiaal zorgen. Bijvoorbeeld voor het maken van Zentangles op tassen, doosjes etc.