Yvonne Langendoen


 

Leven is liefde, liefde is leven, hoe meer je ontvangt, hoe meer je kunt geven!


Ik ben Liefde, ik ben onderdeel van het grote geheel. Zo kwam ik ook ter wereld, in liefde. Een tijd lang heeft dat niet zo gevoeld vanwege heftige gebeurtenissen in mijn jeugd. Ik heb deze ervaringen gemeesterd, d.w.z. ik heb begrepen waarom ik deze gebeurtenissen heb meegemaakt. Op het moment dat ik bewust met de Engelen ging samenwerken kon ik alle negatieve emoties helen om deze vervolgens los te laten. Het heeft mij gemaakt wie ik nu ben. Ik ben dankbaar voor alle hulp die ik hierbij van de Engelen heb mogen ontvangen.


Door alle ervaringen, met name de overwinning op mijn levenservaringen, ben ik gedreven om andere mensen te helpen en te ondersteunen in hun proces. Ik gun een ieder gezondheid, liefde en geluk. Ik gun een ieder vooruitgang. Ik weet uit ervaring dat het mogelijk is, van hoe diep of hoe ver je ook komt.


Ik ben een onderdeel van het grote geheel, dat betekent ook dat ik de mensheid mag helpen om op een hoger plan te komen, op een hoger bewustzijnsniveau. Zowel door het contact met de Engelen alsook door het contact met de Godin Brighde ben ik gekomen waar ik nu ben en waar ik nu voor sta: Liefde! Ik wil dit graag met jullie delen! Kijk voor meer informatie op mijn website.


Liefs, Yvonne Langendoen

Yvonne Langendoen

Contact gegevens

Yvonne Langendoen
Rotterdam
0104188953 / 0645031364
yvonne@praktijkdeoverwinning.nl
http://www.praktijkdeoverwinning.nl