Yvonne Langendoen

Leven is liefde, liefde is leven, hoe meer je ontvangt, hoe meer je kunt geven!

Yvonne Langendoen

Samenwerken met de Engelen is mijn grote passie. Een passie die een tweeledig doel dient.

De Engelen zijn er voor mij en als tussenpersoon ben ik er voor jou. Op deze manier kan ik meewerken aan een mooiere wereld door sessies aan te bieden die gericht zijn op jouw persoonlijke en/of spirituele groei.


Afhankelijk van jouw proces kan ik jou helpen bij het verwerken, helen en balanceren van trauma’s die ontstaan zijn in dit leven of andere levens. Ook kunnen we samen contact maken met jouw innerlijke kind. Wat heeft jouw innerlijke kind nodig?


Ik ondersteun jouw proces door engelenkaarten te leggen en engelenhealings te geven. Ook kan ik jou leren om goed te ontspannen en stevig te aarden. Ik help, ondersteun en coach volwassenen, jongeren en kinderen met als doel dat er persoonlijke groei ontstaat. Ik werk met respect naar jou en alle situaties die om een oplossing vragen, net zoals ik dat zelf heb ervaren.


Mijn jeugd was verre van ideaal en ik heb veel trauma’s te verduren gehad. Dat gebeurde niet zomaar, daar zijn redenen voor die inmiddels duidelijk en inzichtelijk zijn geworden. Eén reden is het feit dat ik nu als ervaringsdeskundige aan de slag kan. Ook delen is helen. Ik heb persoonlijk ervaren dat er altijd heling mogelijk is en dat persoonlijke- en spirituele groei ten alle tijden mogelijk zijn. Het is een keuze.


Als je hier voor kiest kom je weer terug bij jezelf, wie jij werkelijk bent en wat je werkelijk wilt. Wanneer je eerst de oude rommel en ballast opruimt, kun je de wensen en doelen zien die jou blij en gelukkig maken. Ook daarbij kunnen de Engelen jou behulpzaam zijn. Een andere reden was om een boek te schrijven over mijn proces om anderen te ondersteunen, te motiveren en praktische en helende tips te geven. En dat is gelukt en het manuscript ligt bij de uitgever! Nu kan ik verder met nieuwe wensen en doelen. Het is een keuze om te helen en te groeien.


Waar kies jij voor?


Liefs, Yvonne Langendoen


Contact gegevens

Yvonne Langendoen
Rotterdam
0104188953 / 0645031364
yvonne@praktijkdeoverwinning.nl
http://www.praktijkdeoverwinning.nl