Wereldwateren helen


De Engelen wijzen ons op hoe wij momenteel in het leven staan, gehaast, druk met presteren en vooral losgekoppeld van onze emoties. We mogen ze niet meer volledig uiten en onderdrukken ze tot een punt dat we haast los gekoppeld lijken van enige emotie of het heeft al zo opgestapeld dat een windvlaag al genoeg is om een tranendal of een uitbarsting te veroorzaken.


Emoties worden gekoppeld aan het element water, en de gebeurtenissen van de laatste jaren in de vorm van watersnood en nood in het water laten wel zien dat het een stevige uitdaging is voor ons als mens. We worden steeds meer op water problemen gewezen. Tsunami's, hevige regenbuien die dagenlang aanhouden en gebieden onder laten lopen. Chemische vervuiling van ons water. Radioactief besmet water en drinkwater waar sporen van medicijnen in zitten. Telkens worden we gewezen op het element water en dat de zaken niet in orde zijn.


Dr. Emoto heeft er ook al lang de link gelegd naar positieve energie en negatieve energie en hoe dit invloed heeft op de kwaliteit van water. Je kan je voorstellen dat al deze menselijke onderdrukte emoties problemen veroorzaken in onze wereldwateren. Hij heeft ook pas een oproep gedaan om te bidden voor het besmette water bij Japan. Daar kan ik me wel in vinden, maar ik zou verder willen gaan en iedereen willen uitnodigen om de gratis download op te halen voor het helen van je emoties en daarmee ook de Wereldwateren. Je doet dit onder andere met Aarstengelen Michaël, Rafaël en Ariël, gebruik deze dowload in de komende tijd regelmatig om zo emotionele heling voor jezelf te vinden en direct de trilling van het water op onze Wereld te verbeteren.


Door onze emoties te helen worden we rustiger, we ontspannen, onze geest ontspant en zal positievere gedachten patronen aannemen. Door in zijn algemeenheid positiever te denken heb je een gunstige invloed op jezelf, de mensen die je dierbaar zijn en de Wereldwateren zonder daar verder bewust mee bezig te hoeven zijn.

 

Heel jezelf en daarmee de wereldwateren

Wereldwateren helen


Volg mijn website met Bloglovin