Wat doet Ongevraagd Energiewerk

Engelen houden rekening met onze vrije wil. Ze doen letterlijk niets totdat wij erom vragen. En wij doen precies het tegenovergestelde. Zodra we zien dat iemand het moeilijk heeft gaan we, voordat iemand om hulp vraagt, energie sturen. Hoewel we dit uit liefde doen, wordt dit ook wel zo ontvangen? Wat als deze energie niet gewenst is? Kunnen wij als mens echt voor honderd procent weten wat de ander nodig heeft?

 

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op wat er met energie gebeurt als je dat ongevraagd naar iemand stuurt en wat je terug kan verwachten. Door inzicht te krijgen in de flow van de energie zal je makkelijker de behoefte los laten als zie dat het met iemand anders minder goed gaat en je de behoefte voelt om dat energie te sturen. Hierdoor heb je meer tijd voor jezelf en kan je, je weer kunt focussen op je eigen zielendoel. Voor somige mensen is dit namelijk een hele klus, dat ze andere mensen moeten zien lijden. Ze willen het liefst iedereen helpen, vaak ten koste van zichzelf. De Engelen zeggen: zorg eerst voor jezelf. Zet jezelf op nummer een, zodat je een voorbeeld voor anderen kunt zijn en je ze uit nodigt om ook te stralen.

 

Andersom

Wat als het nu andersom is? Wat als je weet dat andere mensen voor je bidden of energie sturen en je bent daar niet van gedient, of je wordt er ongelukkig van. Hoe ga je daar dan mee om? Je krijgt handvatten om hier mee in het dagelijkse leven mee om te gaan. Hoe je weer de verandwoording van je leven naar jezelf kan toetrekken.

 

Wat nog meer

Als bonus gaan we het ook nog hebben over je plek op aarde. Wat heb jij nodig om op aarde te zijn. Leven vanuit je plek zorgt ervoor dat je makkelijker je zielendoel leeft en je uiteindelijk gelukkiger wordt.

 

Wat doet ongewenst energie werk - Victor Jirka

Je leert dus herkennen wanneer je het doet, je ziet wanneer anderen het doen, waardoor je je beter kan afschermen hiertegen. Door zelf de verantwoordlijkheid over je leven te nemen.

 

Wanneer

13 juli 2013

 

Waar

Deze workshop wordt op door Victor Jirka in Lisse gegeven en de aanmelding verloopt via zijn website.

Note: We gaan het niet hebben over wat een Engel is, daarvoor is de Engelen Basis kennis.

 

 

aanmelden