Over Frank


Frank Bol

Ik ben in 1973 geboren te Amersfoort en ben daar ook opgegroeid. Als kind was ik al erg gevoelig en had andere gedachten dan de doorsnee kinderen. Dit maakte mij als kind onzeker en soms vroeg ik me af waarom ik niet “gewoon” als alle andere kinderen kon zijn.


In 1999 leerde ik een vrouw kennen die mij meer vertelde over mijn gevoeligheid en over ‘het weten’ dat me vaak overkwam. Zij leerde mij aarden en mediteren. Ik begon mijn gevoeligheid te begrijpen en hoe ik dat kon sturen. Enige tijd later, in 2003, ben ik begonnen met een cursus reiki en vanaf dat moment begon mijn spirituele reis.


De eerste jaren combineerde ik reiki met een ontspanningsmassage en noemde dit ‘een spirituele ontspanningsmassage’. Vervolgens wilde ik meer verdieping en ben in 2010 begonnen aan een reeks cursussen en workshops. Dit in eerste instantie puur voor mijn eigen ontwikkeling.


Pas in 2014 had ik het idee om een praktijk aan huis te starten en naast mijn reguliere baan hier een aanvullende tijdsbesteding van te maken. Tot ik in 2016 de ‘boodschap’ doorkreeg volledig voor het spirituele leven te gaan en mij geheel te richten op het behandelen en ondersteunen van mensen en dieren.


De praktijk is gespecialiseerd in meerdere healing en reading methodes, om zo mens en dier te ondersteunen, te helpen en te begeleiden. Ieder mens of dier is verschillend, zo ook elke vraag, wens of klacht. Na het bespreken van jouw vraag, wens of klacht zal er gekeken worden welke healing of reading methode daar het beste bij past. Dan zal er uitgelegd worden welk vervolg deze healing of reading methode zal krijgen.


Tijdens een healing of reading kunnen er vanuit het universum adviezen of inzichten doorkomen, die dan gelijk of achteraf worden doorgegeven. Zo word je optimaal ondersteund, geholpen en begeleid met jouw vraag, wens of klacht. De praktijk beschikt over aanzienlijk veel spirituele kennis en ervaring. Zo kan er ook een combinatie plaatsvinden van healing en reading. Of kunnen er meerdere healing technieken worden toegepast om zo de klacht te verhelpen, of de wens meer te ondersteuning. Net wat nodig is om zo optimaal mogelijk aan de wens van de cliënt tegemoet te komen.