Spirituele Jaargids 2023


DE SPIRITUELE JAARGIDS VOOR 2024 KOMT ER AAN.
DEZE ZAL VOOR DE EERSTE ENGELENPOORT BESCHIKBAAR ZIJN.
WEL KAN IK JE ALVAST DE ENGELENHOROSCOOP VOOR JANUARI GEVEN

In januari komt naar voren hoe belangrijk het is om je zieledoelen te volgen. Je zal merken dat je van binnenuit een sterke behoefte hebt om je te verdiepen in de zin van jouw leven, en waarom je hier bent. Aquarius Angel Alivia (Zij hoort bij de Zielester en Aardester chakra) is de engel die je steunt bij het uitvoeren van je levensdoel. Zij zal je wanneer je haar vraagt ook graag helpen om je zieledoelen beter te begrijpen en daar actie op te ondernemen. Hierdoor voel je meer innerlijke vrede en merk je dat je doelgerichter bezig bent in plaats van op automatische piloot de dagelijkse zaken af te handelen. Mogelijk wil je zelfs wat grotere veranderingen in je leven aanbrengen zodat het beter bij jouw levensdoel te past. 


2023


Maak van 2023 jouw spirituele jaar. Het komende jaar heeft een goede vibe en geeft je veel kansen met hier en daar een verrassing. Daarom is het goed om op de hoogte te zijn van de energie die door de kwartalen en maanden heen actief zijn. Combineer dit met de kaartleggingen voor de maanfasen en het energiewerk van de Engelenpoorten en de seizoensritueeltjes en je bent goed op weg om 2023 helemaal naar je hand te zetten.

 

De Engelen Horoscopen staan in de nieuwe Spirituele Jaargids 2023. De Engelen geven voor elke maand een Engelen Horoscoop die je vertelt welke energie voornamelijk invloed op je heeft en wat er zoal speelt door de kosmische invloeden van Mercurius en de Maan. Ook de seizoensveranderingen brengen een bepaalde energieverschuiving met zich mee waardoor dingen in je leven onopvallend veranderen. Dit kan betekenen dat je meer moeite moet doen om iets gedaan te krijgen. Door juist met deze energieën mee te gaan zal je merken dat je leven een stuk gemakkelijker, meer ontspannen en in de flow is.

 

 

2023 Spirituele Jaargids. Maak van 2023 jouw spirituele jaar met Engelenpoorten en kaartleggingen

Het zijn totaal 142 pagina's waarmee je heel 2023 doorkomt met de Engelenpoorten, Tips, Quotes, Maanleggingen, Jaarleggingen, Seizoensrituelen en de weekoverzichten die als Engelen/Spiritueel Journaal gebruikt kunnen worden. Voor de Maan- en Jaarlegging gebruik je je eigen favoriete kaartenset.

 

Dit vind je precies in de Spirituele Jaargids download

  • 12 Engelenhoroscopen

  • 12 Engelenpoorten

  • 25 Maanleggingen

  •   3 Jaarleggingen

  •   5 Mercurius Retrogrades en waar rekening mee te houden

  •   4 Seizoensrituelen

  • 12 Engelen van de maand

  • 12 Quotes


Verrijk en breng je leven in de flow met de Spirituele Jaargids

Door een jaar lang elke maand de maanleggingen te doen en het energiewerk van de Engelenpoorten uit te lijnen met de 

Engelenhoroscoop creëer je jouw spirituele jaar waarin je optimaal kan functioneren en jouw wensen waar kan maken.
 

Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2023De spirituele jaargids van 2021 heeft mij erg bijgestaan. Heb van vele handvaten en inzichten mogen genieten!


Ook dit jaar heb ik hem al snel in huis gehaald voor 2022 en door gesnuffeld. Hij is praktisch ingesteld waardoor je vele handvaten kan krijgen. Ik zie nu al in dat het mij ook dit jaar weer zal ondersteunen.


De kaartleggingen van de jaargids geven me inzichten. De engelen channelingen geven mij ondersteuning in mijn handelen. De verdere wijsheden die erin staan geven mij bewustwordingen. Heerlijk!

 
Dank je wel Annelies. Hoop dat je hier nog een aantal jaar mee doorgaat.


Groetjes,

Anoniem Utrecht
Hoi Annelies,

  

Wow wat een mooie jaargids, te gek dat er ook 2 versies zijn zodat je kunt kiezen. Ik heb erg veel aan de maan leggingen waardoor ik weer kan oefenen met kaartleggen. Erg fijn zijn ook de acties die je kunt ondernemen en natuurlijk de Engelen Horoscoop. Deze jaargids help mij om inzichten te krijgen met betrekking tot mijn spirituele pad. 


Daar wil ik je voor bedanken Annelies. Uiteraard heeft het ook te maken met de vele mooie cursussen die je geeft.

Zet je me op de lijst voor volgend jaar?

  

De magische groeten van Vanna
Hoi Annelies,

 

het ziet er heel verzorgd uit en ik heb veel zin om met deze gids te gaan werken.

 

HEEL VEEL DANK!

Danielle
Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus