Doreen Virtue CD's in het Nederlands

Op verzoek van veel van haar klanten heeft Annelies de populaire CD's van Doreen Virtue in het Nederlands ingesproken, deze zijn nu verkrijgbaar. Kijk hier regelmatig want er komen het komende jaar nog meer nieuwe CD's van Doreen Virtue in het Nederlands beschikbaar.

 

 

 

Ontmoet de aartsengelen 6 CDs

Doreen Virtue leidt je zodat je contact maakt met haar 15 favoriete Aartsengelen. Je hoort waargebeurde verhalen van mensen die bescherming, miraculeuze helingen en verbazende leiding van deze geliefde hemelse wezens hebben ontvangen

 

 

Maak contact met de Engelen 6 CDs

Krijg les van Doreen Virtue in het Nederlands en leer stap voor stap hoe je contact kan maken met de Engelen. Volg de CD's en leer hoe je zelf met de Engelen contact kan maken en werken!

 

 

Engelen Therapie Meditaties

 

Engelen Therapie Meditaties is een kalmerende cd waarmee je de wonderbaarlijke kracht van de engelen kunt activeren.

 

 

Engelen en Romantiek (Romance Angels)

 Leer je Engelen van Romantiek kennen, een deel van het Engelenrijk dat zich specialiseert in jou te helpen een gezonder en romantischer liefdesleven te manifesteren.

 

 

 

Engelen in Atlantis 2 (Angel medicine 2)

Het tweede deel van de serie Engelen in Atlantis meditaties.

 

 

 

Healing met engelen (Healing with the Angels)

 

De engelen zijn krachtige healers maar ze kunnen je alleen helpen wanneer jij ze het ze vraagt. Met deze opbeurende cd helpt Doreen Virtue je te ontdekken hoe je de hulp van de engelen kunt ontvangen. 

 

Healing met Engelen CD

 

 

Engelen in Atlantis 1 (Angel Medicine)

 

Deze CD bevat een prachtige meditatie waarin Doreen je meevoert naar het oude Atlantis waar je opgewacht wordt door Atlantische Priesteressen en de Aartsengelen. Samen geven ze jou een healing in hun tempel met gekleurd licht en kristallen.

 

 

 

Manifesteren met  Engelen (Manifesting with the Angels)

Deze cd van Doreen Virtue legt uit hoe te manifesteren. Manifesteren is het proces waarmee je jouw idealen en wensen tot werkelijkheid laat worden. Dit gaat het best wanneer je je richt op je levensdoel, dat te herkennen is aan je hartenwensen.

 

 

 

 

Karma Loslaten (Karma Releasing)

De visualisatie op deze CD helpt je wanneer je telkens tegen hetzelfde probleem blijft aanlopen. Het is dan heel goed mogelijk dat je een karmisch probleem hebt, vaak kan je dat zelf niet goed bepalen. De vele karmische oorzaken die op deze CD losgelaten worden helpen je daarbij. Dit is één van Doreen Virtue's meest nuttige CD's

 


  

Chakra's en Visualisaties (Chakra Clearing)

Deze CD bevat een ochtend- en avond visualisatie die je helpen je chakra's schoon te houden, te balanceren en je op de komende dag of nacht voor te bereiden. Tijdens de training bij Doreen Virtue was deze CD een dagelijks verplicht onderdeel. Samen met de Karma Loslaten een absolute topper voor de verzorging van je energetisch lichaam.