Volle maan, een nieuwe e-cursus en persoonlijke waarheid

Deze week staat voor mij in het teken van iets te vieren hebben. Angelo-Engelencursus bestaat vandaag 16 jaar en gisteren was ik jarig. Ik had 16 jaar geleden niet kunnen bedenken wat voor wonderlijke energetische reis dit zou worden, samen met de Engelen. Dat heeft me geïnspireerd om een e-cursus te maken.  Deze heet “Engelen in je dagelijkse leven”.


De verjaardag en het 16 -jarig bestaan wil ik vieren door deze e-cursus met een leuke korting aan te bieden. De e-cursus bestaat uit een download van een bestand waar een  68 pagina’s pdf en 5 visualisaties in mp3 formaat in zitten. Je kunt er hier meer over lezen en als je wilt downloaden.


 

Nieuwe e-cursus Engelen in je dagelijkse leven

 

Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

   

De volle maan van vannacht plaatst de energie - die nu zijn invloed op ons uitoefent - in het teken van de persoonlijke waarheid. Dat is iets dat je helemaal voor jezelf kunt ontdekken, maar kan ook groter zijn en uitgroeien tot iets dat je met anderen wilt delen. Hoe dan ook, het is tijd om eens naar je persoonlijke energie te kijken. Wanneer je dit al regelmatig doet, dan zal dit een ontspannen periode zijn.


Als je dit normaal probeert te vermijden en aan de oppervlak wilt blijven en gewoon je dagelijkse dingen doet, dan kan deze periode voor onderhuidse stress en spanningen zorgen. Een mooi moment om dit op te lossen door toch eens naar je persoonlijke waarheden te kijken. Daar heb ik een kaartlegging voor gemaakt die je verderop vindt.volle maan en nieuwe e-cursus Engelencursus nieuwsbrief

  
Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en consulten. Deze breng ik graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

 

Engelen cursussen in mei en juni bij engelencursus

 

    

Persoonlijke waarheid kaartlegging

Het is goed om duidelijk voor jezelf te weten wat jouw persoonlijke normen, waarden en vooral wat jouw waarheid is wanneer het om de belangrijke zaken in je leven gaat. Deze kaartlegging is daarvoor gemaakt. Neem een situatie in gedachten die je bezighoudt en denk na over wat jouw persoonlijke gevoelens en gedachten zijn. Schud de kaarten en leg ze zoals hieronder aangegeven. Deze legging kan zowel met de Engelen Orakelkaarten of met de Tarot gedaan worden.


plannen motivatie en advies engelen kaartlegging

 
Bekijk elke kaart goed en houd in gedachten op welke positie deze ligt, dat vertelt je waar deze kaart exact over gaat. Heb je het dan nog niet helemaal duidelijk vraag dan aan de engelen om je meer informatie te geven zodat je het beter snapt.

  

  

De kaartbetekenis per positie

  1. Jij zoals je je nu voelt

  2. Ben je op het juiste pad?

  3. Wat is nu een obstakel?

  4. Wat kan ik hier van leren?

  5. Wat helpt me hierbij

  6. Welke vooruitgang kan ik maken?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 6-kaart advieslegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm.


We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


Ik vind het altijd leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

  

De gratis mp3 in onze download sectie

Al jaren staat in onze download sectie de gratis mp3 "Angelo's heling voor de wereldwateren" Dit is een mp3 die je meeneemt op een reis over de wereldwateren en op elke plek kun je iets helen voor jezelf. Deze helende energie verspreid zich door het water over de hele wereld en zorgt ervoor dat zowel het vervuilde water door natuurrampen, als de mensen op de continenten energie aangeboden krijgen om te helen. Deze mp3 heb ik destijds na de kernramp in Fukushima geschreven en nog dagelijks stroomt daar vervuild water de oceaan in. Nog steeds reden om de mp3 aan te blijven bieden.


Het is meteen ook een mooi voorbeeld van wat je kunt verwachten wanneer je een van de andere downloads ophaalt zoals de onlangs gemaakte Diepe Chakra Reiniging en affirmaties met de Aquarius Angels. ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om naar de downloads te gaan!

 

Engelencursus downloads van Annelies Hoornik


Meer engelenmagie in je leven

Dit boek van Silver Ravenwolf is volledig gericht op praktische engelenmagie. Ze vertelt op een heldere manier over de engelen en geeft hele leuke creatieve oefeningen die je kan doen om de engelen aan te roepen. 


Elke unieke magische toepassing die in dit boek is beschreven, is gebaseerd op methoden die zichzelf hebben bewezen. Sommige technieken zijn eenvoudig en grappig, zoals een ‘Gevraagd’ advertentie schrijven, of de aanroeping van je eigen Beschermengel. Andere, zoals het maken van Engelenzegels, zijn gevorderde, krachtige manieren om met Engelenmagie te werken. Al deze technieken zijn praktisch, effectief – en ze wérken.

 

Lees er hier meer over...

  

Engelen magische metgezellen boek Silver Ravenwolf


 

Dat was het voor mijn feestweekend. Hopelijk krijg je veel inzichten uit de kaartlegging en brengt het je weer verder op je pad. Wie weet tot ziens bij een consult of een van de komende workshops!


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief