Mijn ontmoeting met aartsengel Michael


Aartsengel Michael, hij die is als God

Voordat ik Aartsengel Michael ontmoette ging mijn leventje gewoon zijn gang. Ik werkte in de software industrie en de Wereld was in mijn ogen behoorlijk zwart-wit. Alles bestond uit 1-en of 0-en en was geheel logisch. Toen aartsengel Michael verscheen was dat een indrukwekkende levensveranderende ervaring. Ineens bestond er meer en was de Wereld niet alleen zwart en wit maar had ook een heel scala aan kleuren en verschillende lagen van bestaan. Hij was die eerste keer echt aanwezig om me te laten zien dat er veel meer is dan wat het oog kan zien.


Vanwege de werkdruk op de zaak en de stress die dat met zich meebracht was ik op zoek gegaan naar mogelijkheden om die stress te verminderen en mediteren was het woord dat steeds weer naar voren kwam. Met mijn totale gebrek aan kennis over zaken als mediteren begreep ik uit wat ik las dat je probeerde je hoofd leeg te maken. Dat ben ik toen gaan doen. Dagelijks zat ik langere tijd op de bank en probeerde mijn hoofd leeg te krijgen. Ik kan je vertellen dat het best druk was met al die werk gerelateerde gedachten die allemaal de aandacht wilden. Ik heb dat weken lang dagelijks heel serieus geprobeerd en dat heeft deze ontmoeting met Aartsengel Michael getriggerd.


Dat heeft een periode van leren over het de subtiele lagen van bestaan en de engelen voor me in gang gezet. en na enkele maanden vroeg  Aartsengel Michael me om mijn werk los te laten en voor de engelen te gaan werken en binnen een paar maanden was ik van software specialist ineens iemand die in de alternatieve sector ging werken. Dat is hoe ik met mijn praktijk en later met het lesgeven begonnen ben. 


Dit was nog maar het begin van mijn vele ervaringen met Aartsengel Michael en de andere Aartsengelen. In mijn ebook maak je kennis met 20 Aartsengelen en hun specialiteiten.


Wil je ook beter begrijpen hoe de engelen in jouw leven actief zijn - want dat zijn ze - en hoe je bewust contact met ze maakt? Meld je dan aan voor de Engelen Basis Kennis waarin je leert hoe je dit doet!


  

Gratis ebook met info over twintig Aartsengelen