De huidige energie, lippenbalsem recept, een nieuwe download en een kaartlegging

Vandaag hebben we te maken met een energie die ons uitdaagt en mogelijk wat onrust en angstgevoelens naar boven kan brengen. Blijf gewoon rustig en realiseer je dat het een kosmische energie is die dit veroorzaakt. Het is gewoon het universum dat je de kans geeft om oud zeer los te laten zodat je weer wat lichter door het leven kan gaan. Een van de dingen die je het beste kunt doen is deze gevoelens erkennen, er even de tijd voor nemen om te begrijpen waar ze vandaan komen en ze dan liefdevol los te laten. Er over oordelen maakt alleen maar dat je meer spanning ervaart en dat levert echt niets op. Verderop in deze nieuwsbrief vind je voor deze onrust een engelen kaartlegging.


Download Diepe Chakra Reiniging met Affirmaties door de Aquarius Angels

 

Een nieuwe download

Naar aanleiding van de Aquarius Angels Day en de verzoeken om de visualisatie voor de chakras te mogen ontvangen heb ik besloten deze in te spreken zodat iedereen er mee aan de slag kan gaan in plaats van een klein groepje. De visualisatie is gemaakt om je te helpen je chakra’s diep te reinigen en door middel van affirmaties te optimaliseren. De Aquarius Angels voegen daar hun speciale engelenenergie aan toe en dat maakt het een bijzonder mooie visualisatie. Deze bijzondere engelen blijven me telkens weer verbazen. Middenin het engelenwerk kwam er ook nog een nieuwe Aquarius Angel naar voren. Ik moet nog met haar gaan praten om te achterhalen wie ze is en waarvoor ze precies bij ons is gekomen. Haar naam weet ik al en de rest zodra ik er even de tijd voor neem.

 

Download Diepe Chakra Reiniging met Affirmaties door de Aquarius Angels

Droge lucht

Het weer is nu duidelijk omgeslagen naar herfstweer. Ik heb vandaag veel wind om het huis horen gieren en ook al de behoefte gehad om de verwarming aan te zetten. Dat gaat dan weer gepaard met een droge lucht in huis en de behoefte om mijn lippen beter te verzorgen. De gebruikelijke lippenbalsems in de winkel hebben echter vaak toevoegingen die het probleem juist erger maken waardoor er een soort verslavend effect ontstaat. Het beste kun je lippenbalsem gewoon zelf maken. Het is namelijk heel simpel en wanneer je het eenmaal gemaakt hebt koop je echt nooit meer in de winkel.


Wat je nodig hebt

  • 1 à 2 kleine potjes om je lipbalsem in te bewaren

  • 1 tl Bijenwas (van een kaars van bijenwas of je kan online bijenwas kopen

  • 1 tl Kokosolie


Wat te doen

  • Verwarm au-bain-marie de bijenwas en kokosolie tot ze vloeibaar zijn

  • Roer even goed door

  • Giet in potjes

  • Laten afkoelen

Veel plezier van je nieuwe lippenbalsem. Laat me weten hoe het voor je werkt, dat vind ik leuk. Deze lippenbalsem is heel voedend en uitstekend voor je lippen. Meer heb je niet nodig. Alles wat je verder toevoegt aan kleurtjes, geurtjes en essentiële oliën zal het probleem van nog schralere lippen weer aanwakkeren. Ik gebruik dit als recept al meer dan 10 jaar en het is ook een heel leuk aardigheidje om te geven aan de mensen om me heen. Die zijn er blij mee.


Lippenbalsem recept dat je lippen goed verzorgt

 

Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops.


 Datum Cursus Locatie

Heb je meer interesse in een consult dan is dat ook mogelijk. Ik heb per maand een aantal dagen gereserveerd voor het geven van engelen readingen en healingen die zowel in persoon als via Skype of Facetime kunnen. Bedenk ook dat de Engelen Jaar Readingen in december en januari nu al gereserveerd worden omdat ze dan met speciale korting gegeven worden. Maak daarom op tijd een afspraak voor jezelf of om deze bijzondere engelenreading aan een dierbare kado te geven


Engelencursus Nieuwsbrief Zendala tekenen een gezellige avond


Kaartlegging voor uitdagende momenten

Deze 4-kaartlegging heb ik gemaakt omdat de huidige energie uitdagingen met zich mee brengt. Je kunt al merken dat het er aankomt en je daardoor wat gespannen voelen. Maar de tijd is nu wel rijp om te kijken naar deze uitdaging en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Dan kun je er nu het beste uit halen.


Je kunt deze legging zowel met engelenkaarten als met de Tarot doen. De Tarot is vaak wat praktischer als het er om gaat om een goed advies te krijgen over hoe te handelen in een situatie. Je zou hiervoor de Tarot als de engelenkaarten door elkaar kunnen gebruiken of de legging met engelenkaarten doen en een extra laag erlangs leggen met de Tarot. Mogelijkheden genoeg om extra diepgang te creëren.


Allereerst vraag je aan de engelen welke uitdaging vandaag op je pad komt, dan schud en kies je 4 kaarten die je legt in het patroon zoals je hieronder ziet. 


De betekenis van de positie van de kaarten


1 – Welke uitdaging wordt me aangeboden?

2 – Wat kan ik hiervan leren?

3 – Hoe laat ik dit het beste los?

4 - Wat is het langetermijneffect hiervan?

Een kaartlegging voor uitdagende momenten


Laat van elke kaart de tekst en afbeelding bij je binnen komen. Houd daarbij in de gaten waar elke kaart voor staat in zijn huidige positie. De indrukken die je krijgt kunnen beelden, en gevoelens zijn. Wanneer je met vragen blijft zitten dan kun je in gedachten de engelen vragen stellen om alles verder te verduidelijken.


Ik vind het leuk om feedback te krijgen over je kaartlegging of de nieuwsbrief dus mail me gerust.


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaartlegging voor uitdagingen doen. Volg gewoon de instructies op het scherm. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlees workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken. Wanneer je gewoon vooraan begint (hoofdstuk 1 is geschiedenis en kan je eventueel overslaan) en de oefeningen doet zoals je ze tegenkomt, dan leer je het vanzelf.  


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Maak gebruik van de energieën in plaats van je er door uit het veld te laten slaan. De kaartlegging geeft je daar alle inzichten voor. Hopelijk ga je met de lippenbalsem aan de slag want het is erg leuk om te maken. De kokosolie vind je gewoon in de supermarkt en voor bijenwas kun je even in google kijken of naar een alternatieve winkel gaan. Daar hebben ze dat vaak wel.


Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer interessant gevonden hebt. Tot de volgende keer!

Annelies