Met de Super Nieuwe Maan Manifesteren


Heb je de inspiratieblub gevoeld? Ik wel, het was voor mij een gevoel tussen dingen willen en gewoon de creatieve oplossing niet zien. Daarom moesten we vorige week vanuit onze intuïtie gaan werken omdat de inspiratie even zoek was, dat is nog steeds zo. Maar wanneer je met de informatie van vorige week aan de slag bent gegaan dan komt nu direct al een kleine vooruitgang in beeld. Je kan al zien dat er iets gebeurd. Je plan toont al tekenen van leven en je kunt er verder mee aan de slag.


Op dit moment kan dat nog eenzaam voelen, alsof je er helemaal alleen mee bezig bent en echt alles in de gaten moet houden. Durf ook een beetje te ontspannen en te vertrouwen op het universum, wanneer je dingen eenmaal in gang hebt gezet. Als het nodig is dat je hier hulp bij krijgt dan zal dat op je pad komen. Eventuele twijfels door oude nog onverwerkte emoties kun je het beste direct onderzoeken of met een vertrouwd persoon delen.

 

Engelencursus nieuwsbrief

 

Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

  

Het resultaat hiervan is dat de Super Nieuwe Maan van 13 juni een mooie katalysator voor manifestatie is en zal zorgen voor een energieboost. Dat maakt je plannen deze week uiterst vruchtbaar en de kans op succes is dan ook groot. Omdat de baan van de zon nog stijgende is maar ook al dichterbij het hoogtepunt komt voor ons op de noordelijke hemisfeer stijgt ook de energie. Dit is dan ook een van de weken waarin de energie van de zon bijzonder sterk aanwezig is, dat geeft extra manifestatiekracht, energie die wil handelen en waarbij je merkt dat je graag naar buiten wilt. Verderop in deze nieuwsbrief vind je een kaartlegging voor deze week.


Cursussen die komen

Naast de nieuwsbrief geef ik ook workshops en consulten. Deze breng ik graag onder je aandacht. Op het plaat je zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

 

Engelen cursussen in juni en juli bij engelencursus

 

  

Hoe krijg je thuis meer Engelen in je dagelijkse leven

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.


Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studieSuper Nieuwe Maan engelen kaartlegging

Door om de ontbrekende inspiratie heen te gaan en ons direct te richten op onze intuïtie kunnen we op dit moment snel verder groeien. De legging haalt naar voren wat je intuïtie wil en hoe je daar het beste mee om kan gaan. Natuurlijk laat het ook zien wat het resultaat daarvan zal zijn. Je kan deze legging zowel met de engelen orakel kaarten als met de Tarot doen. Met beide krijg je goede resultaten. Wanneer je met de Tarot werkt zou je de eerste kaart vanuit de grote arcana kunnen trekken en de overige 2 kaarten door de gehele Tarot set te gebruiken behalve de eerste kaart. Veel plezier ermee.


online engelen kaartlegging

 

Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg ze van links naar rechts neer. Laat de kaarten een voor een op je inwerken, besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het is twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat moet ik nog weten over mijn plan?

  2. Wat kan me hinderen bij dit plan?

  3. Hoe kan ik nu het beste handelen?

  4. Welk type hulp krijg ik hierbij?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaart Super NIeuwe Maan legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm.


We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook voor jezelf en anderen de Engelen Orakel kaarten leggen en lezen?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan.

 

Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Veel plezier deze week met de extra zonnekracht en de Super Nieuwe Maan en wie weet zie ik je binnenkort bij de Helen met Engelen of Derde Oog workshop. Mogelijk heb je behoefte aan wat extra steun van de engelen dan is een consult natuurlijk ook een optie!


Annelies