Doe je mee? Online retreat


Gratis online zomer retreat Leven vanuit LiefdeAllereerst: De gebruikelijke nieuwsbrief met de kaartlegging en de energie van de komende week ontvang je morgen in je email. Vandaag is de tweede en laatste extra email over het gratis zomer retreat.


De wereld staat op zijn kop, in de familiekring gebeurt iets naars, je hebt allerlei verplichtingen...


Zomaar een paar voorbeelden die kunnen bijdragen aan een gevoel van onrust in jezelf. Een gevoel dat je niet helemaal het leven leidt waarvan je ten diepste weet dat het bij je past.


Wanneer we dicht bij onszelf zijn, creëren we ruimte voor magie. We gaan ons dan verbinden met het Lichtwezen dat we in essentie zijn. En hoe meer we bij onszelf zijn, hoe helderder deze verbinding wordt en hoe makkelijker we keuzes kunnen maken die overeenstemmen met ons zielepad.


Als mens maken we continu de beweging van ‘weggaan bij onszelf’ en ‘terugkeren naar onszelf’. Dat doen we in een eigen tempo en ritme. Waar de één vooral ‘weg is van zichzelf’ is de ander overwegend ‘dicht bij zichzelf’. En waar de één ruim de tijd neemt om heen en weer te bewegen, doet de ander dat in een mum van tijd.


Waar zie jij je staan in je leven terwijl jij dit zo leest? En waar wil je staan?


Ik ben gevraagd om over dit onderwerp vanuit mijn eigen ervaringen te delen tijdens het online retreat ‘Op weg naar Liefde, hoe je bij jezelf blijft in onrustige tijden’. Samen met 6 andere gastsprekers deel ik inzichten en praktische tips over hoe je de verbinding met je ware essentie kunt koesteren en bestendigen. En hoe je van daaruit meer Liefde kunt belichamen.


Doe je mee? Ik nodig je van harte uit!

Je kunt je aanmelden via deze link 


Het retreat start op donderdag 1 juli. Je ontvangt dan 7 inspirerende interviews in je inbox die je vanuit huis kunt beluisteren. Ik kijk uit naar jouw deelname!


Engelen Groetjes,

AnneliesP.S. Tijdens het retreat geven de gastsprekers relevante cadeautjes weg die je helpen om dicht bij je ware essentie te zijn én te blijven.


P.S.2 Ken je iemand die blij zou worden van dit retreat? Stuur mijn e-mail dan vooral door; de intentie is om zoveel mogelijk harten te bereiken in deze chaotische tijd.