De Magische Midwinter Momenten komen er aan

Magische Midwinter Momenten op 17 december 2022We zijn al aardig gevorderd in de herfst en de feestdagen staan bijna op de stoep. Dat betekent dat het weer tijd is voor de Magische Midwinter Momenten. Onze jaarlijkse dag waarin de engelen ons vertellen wat we energetische kunnen verwachten in 2023. Dit jaar heeft goede energie maar ook uitdagingen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Samen met de engelen vieren de kortste dag en het lengen van de dagen.


Daarna gaan we per kwartaal en maand aan de slag. Voor elke maand krijg je het bericht van de engelen. Ook ontvang je informatie over wanneer de Engelenpoorten komend jaar actief zijn en wie van de Aartsengelen dan klaar staan om je te helpen. Elke poort heeft een eigen focus en de Aartengelen die je bij de Engelenpoort opwachten zijn dan ook gerucht op de energie van dat moment. Ik vind ze zelf altijd heel bijzonder om mee te maken.


Ook doen we energiewerk en trekken kaarten voor de persoonlijke touch van jouw jaar. Het is elk jaar weer leuk te zien hoe men in groepjes met elkaar de engelenervaringen bespreekt en hoe het energiewerk met de engelen een op een of samen in de groep gedaan wordt.


Ben jij er ook bij komende zaterdag 17 december? Dan ga jij ook goed beslagen het ijs op in 2023.
Magische Midwinter Momenten op 17 december 2022

 
 

Het is dit keer een korte nieuwsbrief. Het is erg druk en ik ben al een week verkouden. Dus zo voor de feestdagen even op mezelf letten :-0) Ik hoop dat je al voorpret hebt voor de feestdagen en wie weet zie ik je zaterdag.Engelen groetjes,

Annelies