Deze nieuwsbrief verandert, de nieuwe website en Mercurius retro

Het is een bijzondere week geweest hier. We hebben Dodenherdenking en Bevrijdingsdag gehad en nu is het moederdag. De Lente zet eindelijk door en mijn balkon staat vol met lekkere groenten en kruiden. Deze week is voor mij ook speciaal omdat ik nu eindelijk weer kan doen wat mijn zieledoel me aangeeft. Dat werkt veel fijner.


We hebben vanaf maandag tot 3 juni een Mercurius Retrograde die in Tweelingen en Stier loopt. Dan betekent dat er vooral communicatiestoornissen zijn, het is goed mogelijk dat je teveel zegt en een doos van Pandora opent... die dan moeilijk dicht te krijgen is. Op de 22e gaat dit over naar Stier en kan koppigheid ook meespelen. Je voelt waarschijnlijk in de komende weken vooral veel weerstand, hoort wat er gezegd wordt mogelijk verkeerd en je kan daar tegenin willen gaan, of je kan nu alvast besluiten dat je dingen die je irriteren tot na 3 juni even op hun beloop laat. Daarna zal je merken dat het allemaal niet zo heet geblakerd is als het lijkt. Verderop vind je daarvoor een leuke legging.


Wat er in deze nieuwsbrief verandert nu de nieuwe website er is

Deze "oude" nieuwsbrief loopt nog wel even doorloopt maar verdwijnt uiteindelijk.  Dit betekent dat er elke keer een ander onderwerp in zal staan die verwijzen naar een van de blogs die op de nieuwe website Spiritual Courses Online staat. Het beste is het om je daar aan te melden voor nieuwsbrief(ven) naar keuze. 


De kaartlegging zal niet meer doorlinken naar de online kaartleggingen. Je kan wel met de kaarten die je thuis hebt de leggingen doen zoals je ze op het plaatje bij de legging ziet. Je kan voor elke legging Engelenkaarten, orakelkaarten of de Tarot gebruiken, tenzij ik aangeef dat dit anders is, want een Tarotlegging kan heel specifiek verwijzen naar een onderdeel binnen Tarot de kaartenset en het is dan toch anders als je met orakel- of engelenkaarten werkt.De nieuwe nieuwsbrieven zijn meer op jou afgestemd

Spiritualcoursesonline.com is nu open met kortingsacties!

Het is eindelijk zover: De deuren van Spiritual Courses Online zijn open! We hebben er maanden hard aan gewerkt en ik ben er trots op. De site ziet eruit zoals ik hoopte en voelt warm en verwelkomend aan, maar hoe kan het ook anders met al die Engelen die klaar staan om je met open armen en vleugels te ontvangen. 


Omdat ik heel blij ben dat Spiritual Courses Online eindelijk klaar is geef ik je 50% korting op de cursus Engelen in je Dagelijkse Leven. Deze kan je volgen voor € 22,00 in plaats van de gebruikelijke € 44,00. Je leert daarin hoe je contact kan maken met de vier Aartsengelen, je beschermengelen en nog veel meer. Deze korting eindigt op 14 mei om 23:59.


Er is een nieuwe cursus: Chakra's in je dagelijkse leven.


En verder? De Praktiserend Engelen Expert® cursussen staan nu ook online - met de mogelijkheid om te certificeren als je dat wilt en met een leuke korting. Er is een nieuwe cursus: Chakra's in je Dagelijkse Leven. Er is nu ook een blog, daar komen onderwerpen over Engelen, Spiritualiteit, Wicca en de Tarot in. Na aanmelding voor een of meer van de nieuwsbrieven ontvang je natuurlijk een bevestigingsemail en daarin vind je ook de uitnodiging voor de FB-groep die erbij hoort. 


Bezoek Spiritual Courses Online


De nieuwe nieuwsbrief

Je kan je op de homepagina meteen aanmelden voor de meer gespecialiseerde nieuwsbrieven die je wilt ontvangen en natuurlijk kan je rondkijken en je aanmelden voor een cursus als je dat wilt. Ik ben blij dat de nieuwsbrieven nu meer afgestemd zullen zijn op de interesse van de lezer. Zo kan je elke 2 weken een blog verwachten over elk onderwerp. De nieuwsbrieven gaan gepland op maandag en donderdag naar buiten en zullen de ene week over Tarot en Wicca gaan en de andere over Engelen en Spirituele onderwerpen. Heb je je aangemeld voor 1 onderwerp, dan krijg je 1 email in 2 weken. Ik vind dat lekker overzichtelijk en hoop jij ook.


Al met al is dit een wens die in vervulling gaat voor mij en ik hoop dat je met veel plezier gebruik maakt van de aangeboden acties en dat de nieuwe nieuwsbrieven ook meer gericht zijn op jouw interesses.


Mercurius Legging

Deze Legging is erop gericht om je te helpen deze retrograde in Tweelingen en Stier zo goed mogelijk door te komen. Je kan hiervoor de kaarten die je thuis hebt gebruiken. Zowel engelenkaarten, orakelkaarten of de Tarot kunnen hiervoor gebruikt worden.Mercurius retrograde in Tweelingen en Stier


De posities

  1. Wat brengt deze retrograde uit het verleden naar voren?
  2. Welke invloed heeft dat op mij?
  3. Wat kan ik doen om dit in goede banen te leiden?
  4. Wat moet ik hiervan leren?
  5. Waar kan ik het beste mijn mond over houden?

 
 
Ik hoop dat je met plezier de legging gedaan hebt, en de nieuwe website bezocht hebt om je daar aan te melden voor een nieuwsbrief van voorkeur. Geniet van het mooie weer en elkaar.Engelen groetjes,

Annelies