Gratis Zomer retreat: Leven in Liefde


Onlangs werd ik benaderd met de vraag om mee te werken aan een gratis online retreat.  Het doel mensen dichter bij zichzelf brengen en te helpen trouw aan zichzelf te zijn. Natuurlijk heb ik direct ja gezegd zodat jij optimaal gebruik kan maken van deze kans. Daniëlle heeft me de nodige informatie gestuurd om dit onder je aandacht te brengen en dat heb ik hieronder geplaatst. Onderaan vind je ook een link naar een fragment uit ons interview.


Hoe blijf jij dicht bij jezelf? Hoe weet je wanneer je bij jezelf weggaat en waaraan merk je dat? En als dat gebeurt, hoe keer je dan weer terug?

Het klinkt zo makkelijk: ik blijf bij mezelf. Maar uit eigen ervaring weet ik dat het helemaal niet zo makkelijk is om continu bij jezelf te zijn en van daaruit te leven.

Wat ik ook weet, is dat ‘dicht bij onszelf zijn’ iets kostbaars oplevert. Het brengt ons tot onze ware natuur. En zodra we die verbinding ervaren met wie wij in essentie zijn dan kunnen we makkelijker voelen wat écht bij ons past.


Over trouw zijn aan wie jij bent, gaat het online retreat ‘Op weg naar Liefde, hoe je bij jezelf blijft in onrustige tijden’. Samen met 6 andere gastsprekers reik ik je inzichten, ervaringen, praktische tips en inspiratie aan over hoe je dat doet; óók ten tijde van onrust.Uiteindelijk leidt een hecht contact met je essentie tot meer Liefde. Voor jezelf, voor de ander. En voor het leven als geheel – met alle hoogte- en dieptepunten die we als persoonlijkheid kunnen meemaken.


En wie wil er nu niet meer Liefde ervaren? Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan het retreat ‘Op weg naar Liefde’. Je kunt je aanmelden via deze link https://daniellehermeler.com/op-weg-naar-liefde/.Het retreat start op donderdag 1 juli. Je ontvangt dan 7 inspirerende interviews in je inbox die je vanuit huis kunt beluisteren.

Ik kijk uit naar jouw deelname!


Engelen groetjes,

Annelies HoornikGratis online zomer retreat Leven vanuit Liefde


P.S. Tijdens het retreat geven de gastsprekers relevante korting of cadeautjes weg die je helpen om dicht bij je ware essentie te zijn én te blijven.


P.S.2 Ken je iemand die blij zou worden van dit retreat? Stuur mijn e-mail dan vooral door; de intentie is om zoveel mogelijk harten te bereiken in deze chaotische tijd.