De Lente brengt vernieuwing met zich mee

Dit is een lange nieuwsbrief, maar lees deze a.u.b. goed door, er is één simpele actie nodig van jou kant. 


De Lente brengt vernieuwing met zich mee… en dat geldt ook voor Engelencursus. Onze thuisstudie site blijft een hardnekkig onhandige site en ging daarom helemaal op de schop. Ik heb eind vorig jaar al eens gemeld dat er wordt gewerkt aan een nieuwe website. Deze is veel gemakkelijker te gebruiken en overzichtelijker. We hebben het Spiritual Courses Online genoemd. De inhoud is in het Nederlands, maar ik overweeg om er over enige tijd ook een aantal cursussen in het Engels aan te bieden.


Na 20 jaar heb ik een scala aan cursussen ontwikkeld en niet de tijd om ze allemaal te geven. Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze het jammer vinden dat ze een cursus gemist hebben en die nu niet meer kunnen volgen. Daarom komt alles op de nieuwe website te staan. We hebben er een splitsing gemaakt van Engelen cursussen (waaronder ook de Praktiserend Engelen Expert® cursussen die je kan doen met of zonder certificering), Spirituele cursussen en de Wicca Jaargangen en Tarot. De cursussen zijn om online te doen, ze blijven dan ook altijd beschikbaar. Nog niet alles staat online want er zijn echt nog heel veel cursussen die door de jaren heen gegeven zijn en ik heb nog veel ideeën voor nieuwe cursussen, maar dat gaat wel zo snel mogelijk komen.


De Lente brengt verandering met zich mee


Geef je dan helemaal geen live cursussen meer?

Ja hoor, maar ik kan me dan beter concentreren op de onderwerpen waar ik nu verder mee ga zoals de Aquarius Angels®. Zij hebben nog plannen, maar daar moet ik tijd voor maken. Verder zullen er zeker wel cursussen zijn waar ik van denk dat die gewoon eerst in een leuke ruimte gegeven moeten worden en dan door kunnen naar het online leren. Consulten zal ik nog wel geven maar in mindere mate. Je kan daar natuurlijk altijd contact over opnemen.


Wat betekent dit voor jou?

Als je bij Engelencursus een thuisstudie hebt dan zal je over enige tijd een e-mail ontvangen die je uitnodigt om naar de nieuwe site te gaan. Je kan dan met het e-mailadres waarop we je mailen en het wachtwoord dat we je geven op Spiritual Courses Online inloggen en daar je cursussen weer terugvinden. Helaas kunnen we niet voor iedereen de voortgang overzetten, maar ik neem aan dat dit verder geen probleem is. Na enige tijd zal de thuisstudie komen te vervallen, voordat dit gebeurt e-mailen we je nog een keer om je daaraan te herinneren.


Wat als je geen thuisstudie hebt lopen maar wel al een cursus bij ons gedaan hebt?

Dan zal ik je over enige tijd een e-mail sturen met daarin een kortingscode om tegen een token bedrag deze cursus nu ook online te hebben. Dus alles waarvan je dacht dat je aantekeningen misschien wat onduidelijk zijn, kan je dan meteen ook weer lekker opfrissen.


Wat als je geen van beide gedaan hebt?

We zullen als kick-off ook een leuke actie hebben met korting op een van de cursussen. Dit geeft je de kans om kennis te maken met de online lessen en gelijk een beter contact met de spirituele wereld te maken.


Kickoff email SCO

Een nieuwe site brengt ook een nieuwe nieuwsbrief met zich mee

Je bent gewend om onze nieuwsbrieven te ontvangen en ook dit gaat veranderen. Het kan namelijk zijn dat je bijvoorbeeld in Engelen geïnteresseerd bent maar niet in Wicca. We hebben per cursuscategorie een aparte nieuwsbrief, op die manier krijg je waar jij in geïnteresseerd bent. Ook daar komt een e-mail over met het verzoek om je keuze of keuzes te maken. De oude nieuwsbrief blijft nog wel even doorlopen, maar zal uiteindelijk ook gaan stoppen na maximaal 1 jaar. Deze omvat dan wat er in een van de nieuwe nieuwsbrieven staat, de inhoud kan dus variëren.


Wat is nu nodig om te doen?

Om dit in goede banen te sturen vraag ik je om me te laten weten dat je interesse hebt in de Kick-off e-mails over de nieuwe website zodat we je op de hoogte kunnen houden van de codes en kortingsacties. (klik daarvoor op de grote paarse knop hieronder)

  1. Zet e-mail support@spiritualcoursesonline.com alvast in je lijst met vertrouwde e-mailadressen zodat je de volgende e-mails met meer informatie en kortingsactie ook in je inkomende mail folder ziet, anders komt het in de spam terecht.

  2. Ben je geïnteresseerd in de gratis leggingen, dan is het ook verstandig om nog wel mee te gaan naar de nieuwe site en later te kiezen voor de Engelen cursussen (en Tarot wanneer die er is), dat betekent dat je nu aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden over de Kick-off.


Engelen Groetjes,

Annelies