Annelies in de media


Sinds ik begonnen ben met engelen zijn er regelmatig verzoeken geweest om interviews te doen voor radio, tv en bladen. Daarnaast mag ik met ingang van 2014 ook als columniste actief zijn. Hieronder een overzicht van de programma's en bladen waar ik aan meegewerkt heb.


2019

Paravisie

 

Je kan dagelijks een Engelenbericht lezen in mijn besloten facebook groep Engelencursus Engelen Dagkaart

's Morgens kun je bij de online Paravisie kiezen uit 3 kaarten en 's avonds krijg je dan de link naar de betekenis van de kaart.


Column en artikel


2018

Paravisie

 

Wekelijks nu ook een de mogelijkheid een engelenkaartje te kiezen via de Paravisie website op de donderdagen

's Morgens kun je bij de online Paravisie kiezen uit 3 kaarten en 's avonds krijg je dan de link naar de betekenis van de kaart.


Column 2018-pv-11.jpg


2017

Paravisie

 

Wekelijks nu ook een de mogelijkheid een engelenkaartje te kiezen via de Paravisie website op de donderdagen

's Morgens kun je bij de online Paravisie kiezen uit 3 kaarten en 's avonds krijg je dan de link naar de betekenis van de kaart.


Column

2016

Para-Astro

Een uitgebreid artikel over engelen in het algemeen en de Aquarius Angels in het bijzonder in het december nummer van de Para-Astro.Paravisie


Maart

De lezing op de Lotusbeurs was weer een groot succes. Net als vorig jaar had ik een dubbel tijdsblok en een dubbele zaal gekregen om meer mensen te kunnen ontvangen en het zat weer overvol. De Aquarius Angels wilden het hebben over hoe je lichaam met jou communiceert via de engelen. Dat was even een pittig onderwerp. Ik zag wat mensen glazig kijken en veel gelach toen ik zei dat ze de enige niet waren. Victor van de Engelencoach en Elian van Het Engelenpad hebben tijdens de lezing de energie in de ruimte zuiver gehouden waardoor het voor iedereen ook prettig was en bleef tijdens het energiewerk dat we met de Aquarius Angels gedaan hebben. De rest van de dag hebben we in onze stand Aquarius Angels Healingen gegeven en dat was erg leuk en er waren bijzondere momenten. Samen met Mijke van de Schrijfengel en Geert Besselink van Het Engelenpad was ons team weer een baken van engelenlicht. Volgend jaar vieren we dat feestje weer.Januari


Op de volgende website vind je recensies van het nieuwe boek met kaartenset in geschenkdoos "Engelen Orakel" van Annelies Hoornik


2015

Paravisie


Frontier Magazine


Januari nummer : Aquarius Angels brengen ons terug tot goddelijke perfectie


2014

 

Mijn Lifestyle op SBS6

Het tv programma Mijn Lifestyle was te gast bij Engelencursus om meer te leren over de engelenworkshops die we geven en om een Aquarius Angels® Healing mee te maken. Het werd uitgezonden op 5 oktober en wordt herhaald op 18 oktober om 15:00 op SBS6.
Mijn Geheim

Ik ben geïnterviewd door Sofie Rozendaal voor het blad Mijn geheim. Het artikel gaat over hoe ik precies met de engelen in contact ben gekomen en hoe het mijn leven veranderd heeft. Het blad lag being april in de winkels en het artikel heet Engelen bestaan.ParavisieIn het Januari nummer staat een introductie stukje over mij als columniste, er zal elke 2 maanden een column in de Paravisie verschijnen, beginnend in januari. Een link naar elk artikel zal verschijnen zodra het volgende nummer in de winkel ligt.

De eerste online rubriek met wat de Engelen over 2014 te zeggen hebben, elke maand kun je hier verder lezen wat er voor die periode aan energieën actief zijn en hoe jij een aantal bijzondere energetische poorten in 2014 kunt gebruiken. De eerste poort is direct al in januari.


2013

VROUW - Herfst Special


In deze 3 maandelijkse special stond de reportage "zij gelooft in..." daarin staat een interview met mij over mijn leven met de EngelenParavisie


Een artikel over de Aquarius Angels® Healing in het juli 2013 nummerVriendin


Over hoe mijn eerste ontmoeting met Aartsengel Michael verliep, met tips om zelf met de Engelen te praten, dit artikel verscheen in week 19 in de Vriendin van 6 mei 2013: Annelies geeft haar kennis over engelen door


2012

BRES 274


Het artikel "De engelen anno 2012" is verschenen in het BRES 274 nummer van 28 juni 2012Paravisie

  

2011

Onkruid


VROUW van de Telegraaf

 • Oktober 2011, een artikel over Annelies  

Onkruid

 • September 2011 een artikel  met Annelies
  

2010

Stardust radio

    

2009 

Alphen FM

Paravisie

 • Interview in Januari 2009 nummer, lees het interview hier op de website van Frans Vermeulen die mij geinterviewd heeft.

2008

Radio 100% NL

 • In de uitzending van dinsdag 23 december 2008 met een interview tussen 10:00 en 12:00
 • In de uitzending van maandag 17 november 2008 met een interview tussen 14:00 en 16:00


Edtie NL van RTL4

 • In de uitzending van 14 oktober 2008 met een interview over engelen.

Lux van de IKON

 • Uitzending van 12 oktober 2008 over engelen en Dutch Angel Day, bekijk hier de uitzending


Doreen Virtue

 • Het boek The Miracles of Archangel Michael  hierin wordt o.a. beschreven hoe Annelies Hoornik in contact is gekomen met Aartengel Michael waardoor zij haar carrière verliet en met engelen is gaan werken.

Twan Geurts

 • Het boek Engelen in de kunst
 • Het boek Engelen van deze tijd 
  

2007

Onkruid magazine

Uitkrant Utrecht 30NL

 • Interview in het blad van week 42 over engelen