Leer mediteren

In 21 dagen stap voor stap naar diepe ontspanning!


Wat is mediteren?

De essentie van mediteren is leven in het nu. Je te concentreren op wat er nu is. Zonder af te dwalen naar wat is geweest of nog komen gaat. Je schakelt het denken uit en ervaart de ontspanning van het pure zijn.


5 redenen om te Mediteren

Mediteren zorgt voor rust in je gedachten. Je traint jezelf als het ware om je te richten op datgene dat voor het moment waarin je nu leeft echt belangrijk is. Door regelmatig te mediteren merk je dat:

  • Je je beter kan focussen
  • Je stress niveau omlaag gaat
  • Je emoties in balans komen
  • Je meer rust in je leven hebt
  • Je leert te leven in het nu

Hoe kun je mediteren leren?

Door te oefenen. Te oefenen op deze manier van focussen. Langdurig in een meditatieve staat verkeren leer je namelijk niet van de ene op de andere dag. Daar is training voor nodig. En met een goede begeleiding  kan iedereen leren mediteren, jong en oud.


Mediteren is een verademing


Wil jij mediteren leren?

Met de online training leer je in 21 dagen te mediteren. De lessen zijn rustig opgebouwd. Je begint met 5 minuten. In de dagen erna verleng je de meditatie met 1 minuut. Zo went je lichaam en geest gemakkelijk aan deze vorm van ontspanning en manier van focussen. Vanaf 20 minuten wordt de meditatietijd verlengt met 2 minuten per sessie.


Ben je nieuwsgierig geworden?