Karma-Toekomst Sessie

Deze sessie is voor klachten die maar terug blijven komen en waar je de oorzaak niet van weet. Dit zijn meestal vage zich herhalende klachten waar je zo weinig mee kunt.


Karma-Toekomst sessies engelen consulten bij Annelies Hoornik

Samen met de aartsengelen achterhalen we wat de karmische oorzaak is, de bron als het ware, van deze terugkerende klachten. Daarna wordt er met de aartsengelen een karma heling gegeven en daarna krijg je inzichten van de engelen in wat er nu in je leven veranderd is door deze karma heling. Karma komt voort uit beloften, geloften en eden en het ontstaat uit traumatische ervaringen die in dat leven niet verwerkt zijn.


Dit zijn mooie sessies die snel diep gaan en een direct een positief effect op je leven hebben.


Onderwerpen waar deze consulten uitstekend voor zijn:

  • Telkens de verkeerde partner kiezen

  • Stuk lopende relaties

  • Angsten en fobieën

  • Werkgerelateerde problemen.

  • Altijd geldproblemen hebben

  • Een kinderwens

  • Andere wensen die maar niet werkelijkheid willen worden


Een voorbeeld:

Geldproblemen die maar blijven terugkeren zoals net genoeg geld hebben om de huur te betalen, te eten en je te kleden. Steeds wanneer je iets wilt sparen gebeurd er wat waardoor er een fikse rekening betaald moet worden en ben je weer terug bij af. Bij een Karma-Toekomst sessie blijkt dan dat je als monnik geleefd hebt in een klooster. Je hebt een toen een gelofte van armoe afgelegd. Het klooster zorge voor je onderdag, je eten en je pij. Verder had je niets en was je alleen maar dienstbaar naar anderen toe. In dit leven blijkt dit dan heel herkenbaar te zijn want de klant staat altijd voor iedereen klaar en heeft zelf ook alleen maar genoeg voor onderdag, eten en kleding.


In dit geval ligt hier een gelofte aan ten grondslag,  die wordt op je ziel gedaan en niet op je leven. Daarom gaat deze mee naar de andere levens en blijft daar problemen veroorzaken omdat het niet langer meer van toepassing is op de situatie. Gelukkig kan daar tijdens het consult meteen met de aartsengelen een healing op gedaan worden.


Meer over karma

Karma kan voor angsten en fobieën zorgen die niet terug te brengen zijn tot een ervaring in dit leven. Dat uit zich dan door telkens weer op je pad te komen, dit kan je leven ernstig belemmeren. Dit kan voortkomen uit een traumatische ervaring in een eerder leven waaraan men bijvoorbeeld is overleden. Of situaties die destijds niet emotioneel of mentaal verwerk zijn waardoor er een patroon ontstaat van situaties die je de kans bieden om dit alsnog te helen. Je krijgt de situatie dan wel steeds in een ander jasje aangeboden, maar wanneer je er goed naar kijkt komt het steeds op hetzelfde neer.


Meteen karma healing wordt de bron geheeld waardoor er een domino effect ontstaat in andere levens. Dat maakt dat de situatie dan ophoudt terug te keren en dat zo'n verlammende angst of fobie eindelijk uit je leven verdwijnt.


ConsultDuurPrijsKorting prijs
Karma en Toekomst sessie30 min.77.00

Online consult aanvragen


Naam: Angelo - Engelencursus

010-2840619

E-mail:
Telefoon:
Consult:
Voorkeur datum:   (Alleen tussen 10:00 en 17:00)
Voorkeur applicatie     Online contact info 
Opmerkingen:
10 + 30 = Geef a.u.b. het antwoord op de som, dan weten we dat een persoon dit stuurt en geen computer.