Engelen Kaart Reading: Je eigen leggingen maken

Wanneer  je kaartenreadingen doet voor jezelf en anderen, dan gebeurt het wel eens dat de meest voorkomende standaard leggingen. De 1-kaart of de 3-kaart legging of het Keltisch Kruis en andere standaard leggingen die je kent de vraag eigenlijk niet goed dekken. Dan moet je bij de reading zelf meer moeite doen om tot het juiste antwoord te komen.


De legging, ook wel spread genoemd, kan een reading soepel of stroef laten verlopen. Vaak kom je met een standaard 3-kaart legging wel tot een antwoord maar  in de praktijk blijkt dat er meer behoefte is aan speciale leggingen bij gecompliceerde  vragen. Om zo beter in te kunnen spelen op wat er bij jou of de ander leeft. Daarvoor is nu deze workshop ontwikkeld.

De positie van de kaarten wordt namelijk door ons onderbewustzijn meegelezen om te bepalen waar informatie over gaat. Dit komt omdat we overdag overstroomd worden met zoveel informatie dat de hersenen eigenlijk alleen nog maar proberen patronen te herkennen waardoor de informatie in een bepaald vakje past. Daar kun je bij het creëren van je eigen leggingen gebruik van maken om de readingen te verbeteren en meer diepgang te vinden.

 

Het is fijner om aan het begin van het consult niet te vragen wat men van de engelen wil weten, maar "vertel je situatie" en dat je daar terwijl ze praten al mee aan de slag gaat en ter plekke een passende legging maakt. Dat is even oefenen maar je zal merken dat dit heel snel gaat en voor fantastische readingen.

 

Verder behandelen we ook tips voor extra readingtechnieken die je nog meer diepgang kunnen geven.

Engelen kaar reading leggingen maken verdieping

 

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Waarom een eigen spread maken

  • Inspiratie voor het maken van een spread

  • Focus van de spread

  • Het aantal kaarten in een spread kiezen

  • De posities binnen een spread

  • Kijken de karakters elkaar aan of juist niet, wat betekent het

  • Diverse oefeningen waarbij je spreads maakt

  • als de tijd het toelaat nog extra technieken

 

Deze workshop gaat niet meer in op hoe je een kaartreading geeft. Wij gaan er vanuit dat je dit al kunt, voel je dat dit zo is, dan ben je van harte welkom.

 

Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !