Je Zieleteam Engelen


Iedereen heeft naast beschermengelen ook een Zieleteam, dit zijn 5 Engelen die je helpen je zieledoelen te leven. Ze helpen je keuzes te maken op jouw pad, ze helpen je universele kennis te begrijpen, zieledoelen te herkennen en ze zijn er ook wanneer je motivatie nodig hebt.  


Wanneer je ze uitnodigt, bijvoorbeeld wanneer je mediteert, dan kan het zomaar zijn dat je oog in oog komt met deze prachtige lichtwezens. Ze stralen een bijzondere kracht uit, rust en heel veel liefde. Ze zijn er altijd om je te helpen en hebben geen formele invocatie nodig. Simpelweg denken: Zieleteam, help mij.... is genoeg.


De eerste Engel is er voor al je vragen over je fysieke gezondheid, vanuit deze Engel straalt een zachte groene glans. Hij is er ook is om je te helpen geaard te blijven en je chakra's te balanceren. Dit heb je nodig zodat je jouw zieledoelen ook kan manifesteren in dit leven.


De tweede Engel is een Engel die je met alle zaken die je emotioneel beïnvloeden helpt. Deze Engel straalt van binnen uit  een zachte amber gloed.


De derde Engel laat je weten dat hij er is voor al je mentale zaken, voor die momenten waarop je steeds weer tegen dezelfde gedachten aan loopt die je gemoedsrust verstoren. Dit zijn vaak projecties uit je omgeving, dogmas en beperkende patronen die je al in je jeugd aangeleerd hebt. Het licht dat van hem afstraalt is een diep blauw.


De vierde Engel laat je weten dat zij er is om je te helpen bij je spirituele groei. Zij straalt een prettig zacht licht-blauw licht uit. Ze laat je weten dat haar taak is je te helpen de mystieke kennis die het universum je te bieden heeft te helpen begrijpen. Ze is er om je te helpen om al je intuïtieve mogelijkheden te benutten zodat je trilling nog sneller kan stijgen terwijl je jouw Ziele-pad hier op aarde bewandeld. Zij is de tegenhanger voor de fysieke engel, beiden creëren een energie stroom. De één met het universum en de ander met de Aarde en ze komen samen in je lichaam en balanceren daar tot een eenheid die je helpt verder te groeien.


De vijfde engel straalt een wit-gouden licht uit en vertelt je dat hij er is om je Zieledoelen onder je aandacht te brengen, te activeren en die zielen in je zielen-groep in je leven te brengen die je nu kunnen helpen bij jouw taken in dit leven.