Integrated Energy Therapy Intermediate workshop

 

Het Intermediate niveau van de IET versterkt de violette straal met de activering van de volgende strengen spiritueel DNA. Streng 3 en een deel van streng 4 worden actief en zorgen ervoor dat je op een dieper niveau kan werken met IET. Behalve het oplossen en vervangen van emoties en fysieke klachten kun je nu ook werken aan de engelen healing van karmische zaken en beperkende gedachten patronen in het menselijk energieveld en het cellulair geheugen. Hierdoor houdt je op telkens de zelfde fouten te maken en kun je gedachten patronen doorbreken.

 

Op deze manier kun je langdurige problemen en trauma's laten gaan zonder deze vaak pijnlijke ervaringen opnieuw te moeten herleven. Tijdens de workshop wordt er ook aandacht besteed aan de lagen in het menselijk energieveld waar IET mee werkt. Dit zijn de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen.

De inhoud van de IET intermediate workshop

  • Inwijding : uitbreiding van de krachtige violette IET straal tot spirituele DNA-strengen 3 en 4 (deels)
  • Uitleg van de energielagen in de aura zoals deze door IET gebruikt worden
  • Leren verwijderen van diepliggende karmische inprints, emoties, herhalende patronen en overtuigingen uit het celbewustzijn en de aura.
  • Het oefenen van de intermediate behandeling
  • Elkaar behandelen met deze uitgebreide IET technieken zodat fysieke, emotionele, karmische en herhalende patronen verwerkt worden.

 

Kijk ook bij onze Aquarius Angels® workshop!