IET Master-Instructor

 

Het vierde IET niveau dat je kan leren is om IET Master-Instructor te worden. Dit kan nadat je de eerste drie niveaus gedaan hebt. Door IET Master-Instructor te worden krijg je de mogelijkheid om les te geven in de eerste drie niveaus van de IET. De basis, intermediate en gevorderden niveaus. Deze zijn er met name op gericht om elk soort klacht in een Engelen of Alternatieve praktijk te behandelen.

 

Tijdens deze tweedaagse workshop leer je hoe anderen in te wijden in de eerste drie niveaus en je ontvangt uitgebreide informatie over hoe de diverse niveuas les te geven en allerlei tips en praktische handvaten om mee aan de slag te gaan in je praktijk. Stevan is heel uitgebreid geweest in het aanreiken van informatie maar ook is op de IET website een speciale sectie waar allerlei extra's te vinden zijn voor Master-Instructors. Folder voorbeelden, artikelen en veel extra technieken waar je ook als alleen behandelend IET Master-Instructor veel aan hebt voor je eigen groei, heling en energie werk. Geef je les dan zijn deze extra's ook erg leuk voor IET avonden en dagen.

 

Daarnaast leer je een aantal symbolen en technieken die je pas na inwijding tot IET Master-Instructor kan gebruiken en die je energiewerk flink zullen uitbreiden op een prachtige simpele manier. Zelf wordt ik er altijd weer aan herinnerd hoe zuiver de Engelen zijn en hoe prachtig zuiver de IET is en gelukkig ook blijft door deze prachtige manier van werken. Er wordt met betrekking tot de 12 strengen DNA ook meer diepgang gegeven, je zal daar meer inzichten in krijgen en energiewerk mee doen.

Iet Master Instructor informatie 

 

Het weekend is opgedeeld in een dag met allerlei prachtig energiewerk en een dag gericht op inwijden en lesmateriaal en hoe workshops op te zetten en in te delen. Je gaat hierna zeker goed voorbereid naar huis en kan vol zelfvertrouwen beginnen met het geven van IET workshops.  

 

Alle IET Master-Instuctor workshops worden wereldwijd in het Engels les gegeven. De Center of Being verwacht een minimum kennis van de Engelse taal om met de Master-Instructors te kunnen communiceren. Mocht er tijdens de workshop een term onduidelijk zijn dan kan dit natuurlijk ter plekke uitgelegd worden.

 

 

Kijk ook bij onze Aquarius Angels workshop!