Weblog van Annelies Hoornik
  14-04-2011  08:54:19         

het is een bijzonder kind... oh nee... een bijzonder jaar

we zijn allemaal een

Het is een bijzonder jaar voor ons allemaal. De meeste mensen hadden zich al gerealiseerd dat we dit jaar 4 keer een bijzondere enen combinatie in de datums hebben 1 januari, 11 januari, 1 november en 11 november. DIt zijn allemaal combinaties die 1111 of 111111 tot gevolg hebben.

 

De enen wijzen ons er op dat we allemaal één zijn en met elkaar verbonden zijn door onze gedachten en zelfs door ons DNA via emoties. Ja dat kan je je soms moeilijk voor stellen maar je geeft iemand een hand en je laat al wat DNA achter, deze persoon neemt het mee en gaat misschien wel op reis en laat het weer ergens in een ver land achter via een paspoort bij een douane beambte. Die gaat verder met zijn of haar leven en brengt het weer verder. Zo kan je heel lang doorgaan maar je krijgt wel een idee van wat ik bedoel. Denk ook eens aan geld en hoe dat wisselt van hand naar hand.

 

Het is via een onderzoek aangetoont dat DNA ongeacht waar het ook is buiten de persoon toch reageert op emotionele stimulans. Dus jij kijkt een programma en reageert daar emotioneel op, jouw DNA stukjes waar ook ter wereld reageren daar op in exact hetzelfde moment.

Dat is aangetoond... hoe apart is dat? En hoeveel invloed heeft wat je voelt en denkt op de mensen waar jouw DNA in hun aura is. Doordat ze er vlak bij zijn of het aan hun vingers of kleding hebben?

 

Omdat je gedachten en emoties dus invloed hebben buiten jezelf. Kan je je ook wel voorstellen dat anderen invloed hebben op jou. Door regelmatig, maar vooral wanneer er rampen gebeuren goed voor jezelf te zorgen door middel van spirituele hygiene kan je veel beter in je kracht blijven staan. Je kan dan ook het verschil maken tussen alle emoties en gedachten van anderen en van jezelf omdat je door spirituele hygiene alles in en om je heen zoveel mogelijk opruimt.

 

De vele enen in rij wijzen er op dat zo'n dag extra manifestatie kracht heeft, dit betekent dat op zo'n dag de dingen waar jij jouw gedachten en emoties in steekt heel snel in je leven kunnen komen. Zaak dus om je gedachten en emoties op zo'n dag vooral op je wensen te richten. Blije gevoelens en vooral je wensen naar voren laten komen, want het universum boeit het niet waar je aan denkt of hoe je je voelt. Het reflecteert gewoon in meervoud aan je terug wat je zelf uitstraalt.

 

Voor de creatieve uitbundige mensen onder ons is het op de dagen waar een 11 in zit ook nog eens een uitdaging om verslavend gedrag te mijden. Het zal ze juist op die dagen meer trekken. Nu is het natuurlijk 2011 dus het hele jaar heeft een 11, dat klopt. Jaar energie speelt mee maar minder sterk dan maand en dag getallen, dus het is het hele jaar door wel een aandachtspunt, maar 11 november zal de kroon spannen qua aantrekkingskracht voor verslavend gedrag.

 

Ik wens je veel sterkte, positieve manifesteerkracht en engelenwerk op deze dagen.


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties


08-05-2011    petra   

hallo ik wil even laten weten dat ik met u meeleef met het verlies van u dierenkind ik wens u veel liefde toe hartelijke groeten.
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief