Weblog van Annelies Hoornik
  28-01-2008  07:39:53         

gelukkig doneren

Gelukkig gaat het goed met ons en kunnen we de engelen helpen door veel mensen tijdens workshops kennis met ze te laten maken en te leren hoe met ze te communiceren, te helen en te manifesteren.

 

Wat ik al sinds 2006 doe is elke maand doneren, omdat het kan.... ik kan kijken naar rekeningen die er nog liggen en bedenk me dan of ik die wil betalen omdat ik misschien bang ben dat dit anders niet zal lukken of zal ik vertrouwen tonen in het universum en eerst doneren vanuit het pricipe van overvloed. Wat je uitdeelt en uitstraalt komt ook naar je terug. Ik doneer elke maand zo'n 10% aan vier goede doelen en ben erg blij dat ik dit doen kan, het geld voor die rekeningen die ik liet liggen manifesteert zich altijd op miraculeuze wijze.

 

Het doneren is een blijvende activiteit van Angelo-Engelencursus en de goede doelen blijven voorlopig nog onveranderd.

 

Stichting Doe een Wens

Stop Aids Now

Kinderstem

Wildlife Warriors Worldwide.

 

Ik wil iedereen aanmoedigen om ook een goed goel te steunen. Vergeleken met hoe goed wij het hebben in ons landje zie ik hoe hard stichtingen als deze onze hulp nodig hebben om mensen en dieren in echte nood te kunnen helpen.

 

Leef vanuit je hart en vanuit overvloed en geef zonder iets terug te verwachten, het universum geeft je dan ook vanuit het hart van overvloed terug op manieren die je niet voorziet.


Boek nu een online consult bij Annelies, volg de live video cursus Aquarius Angels Healing op 17 april of doe thuis online een van onze thuiscursussenReacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief