Heling met Engelen


De engelen zijn al eeuwen in onze samenleving aanwezig, maar sinds 2000 zijn ze ook steeds duidelijker en directer bij mensen betrokken. Ze willen graag helpen met heling, advies, stappenplannen en ook door middel van directe hulp, of door mensen op je pad te brengen.

Engelen en Heling

Wat kun jij doen om deze hulp te krijgen? Je kunt over Engelen lezen of engelen visualisatie cd's gebruiken die over diverse onderwerpen gaan en je kunnen helpen bij specifieke vragen en het helen van uitdagingen en klachten in je leven.


Daarnaast kun je natuurlijk een therapeut bezoeken voor een heling, bijvoorbeeld een Praktiserend Engelen Expert® of een Aquarius Angels® Healer. Je kunt ook een sessie vragen voor een Engelen Kaart Reading of een Engelen Jaar Reading.


Een andere optie is om te leren zelf met de engelen te werken als Praktiserend Engelen Expert® omdat je een praktijk hebt en mensen heling sessies wilt aanbieden die van een zuivere en hoge kwaliteit zijn.


Als je gewoon alleen maar voor jezelf met de engelen kennis wilt maken en leren werken, dan kun je de engelen workshops ook bezoeken zonder je tot Praktiserend Engelen Expert® te certificeren, je leert wel alle technieken die je helpen om de engelen bij je dagelijkse leven te betrekken op een gezellige en nuttige manier.


Hoe dan ook: wanneer je met de engelen aan de slag gaat zal je altijd een positieve verandering in je leven ervaren. Al is het maar door dagelijks een kaarsje aan te steken en de engelen uit te nodigen om die dag bij je te zijn.Leer zelf een engelen heling te geven en kijk bij ons cursus aanbod