Engelen Healing

 

Engelen helen op diverse manieren, dit is afhankelijk van jouw behoefte als mens. Ze kunnen allerlei klachten op wonderbaarlijke wijze helen door middel van een healing. Zo kan rugpijn voor de één binnen een seconde verdwenen zijn terwijl een ander een aantal behandelingen nodig heeft. Dit heeft te maken met de inzichten die je als persoon ontvangt tijdens of na een engelen healing.

De engelen maken geen onderscheid of je klacht fysiek, emotioneel, mentaal, karmisch of op zieleniveau geheeld moet worden want voor hen is alles hetzelfde. Ze zien dat jij je als mens afgescheiden voelt van de Bron die volmaakt en perfect is. De werkelijkheid is dat je altijd verbonden met de Bron bent, en dus ook volmaakt en perfect bent. Je ervaart dat alleen anders omdat je vrije wil ervoor kiest om te denken los te staan van deze Bron.

 

Daardoor ontstaan klachten als stress, rug-, nek-, en andere pijnen en allerlei soorten ziekten. De healing van de engelen zal onafhankelijk van het helingsysteem als uiteindelijk doel hebben je weer volledig in contact met de Bron te brengen. Daardoor zal je lichaam ook volgen en de klachten loslaten. Als alle klachten voortkomen uit één probleem - die gedachte dat men afgescheiden is van de Bron - Waarom dan verschillende soorten heling?

 

Dat heeft te maken met waar je als mens bent. Iederen is op zijn of haar zielereis op dit moment aanbeland in een bepaalde trilling. Engelen healing werkt met deze trillingen. Sommige mensen hebben baat bij trilling A en anderen bij trilling B of C. Het betekent niet dat de ene mens verder ontwikkeld of beter zou zijn dan de ander, of dat het ene helingsysteem beter of krachtiger is dan de andere. Het betekent alleen dat er voor iedereen een therapievorm is die goed werkt.

 

Het is puur een kwestie van de juiste trilling voor jou te vinden. In de sessies die Annelies gegeven heeft is gebleken dat alle soorten klachten van klein tot heel complex door de engelen behandeld kunnen worden. Een healing ontvangen betekent wel dat je jouw idee van heling even los laat en de engelen hun werk laat doen, vrij van verwachtingen, want de engelen brengen de healing die voor jou het beste is op dit moment in je leven, en dat is niet altijd wat je op dat moment verwacht

 

Engelen Healing

Tijdens een Engelen healing worden afhankelijk van wat de engelen aanbieden onder andere deze dingen geheeld:

  • Het doorsnijden van etherische koorden die uw emoties en energiepeil negatief beïnvloeden

  • Een chakra healing door de Aartsengelen

  • Het verwijderen van de effecten van naar u gerichte boosheid of jaloezie (psychisch afval)

  • Het ongedaan maken van de effecten van beloftes, geloften en eden in alle richtingen van tijd

  • Het verwijderen van negatieve energieën uit het lichaam en de aura

  • Het balanceren van karma

  • Het verwijderen van aardgebonden geesten en entiteiten

  • Het helen van fobieën

  • Aura versteviging en bescherming van Aartsengel Michael

Engelen Healing bij Annelies Hoornik

 

Waarom heet dit een Engelen Reading of Engelen Healing en geen "Angel Therapy®"?

 

Annelies heeft bij Doreen Virtue in 2006 en 2008 in Amerika les gehad en is een volledig door haar gecertificeerd ATP®, een Angel Therapy Practitioner® met gevorderde training en Angel Therapy Medium®. Ondanks dat mag de term Angel Therapy® voor een sessie niet gebruikt worden. Doreen Virtue heeft hier een wereldwijd copyright op zodat zij alleen het zo mag noemen. De Engelen Healing sessies zijn echter volledig volgens het zelfde principe. 

 
 

Online consult aanvragen


Naam: Angelo - Engelencursus

010-2840619

E-mail:
Telefoon:
Consult:
Voorkeur datum:   (Alleen tussen 10:00 en 17:00)
Voorkeur applicatie     Online contact info 
Opmerkingen:
10 + 30 = Geef a.u.b. het antwoord op de som, dan weten we dat een persoon dit stuurt en geen computer.