Engelen Basis Kennis

De engelen basis kennis is een gezellige en praktische workshop van een dag waarin je nader kennis maakt en leert te werken met je beschermengelen en de aartsengelen.  Deze workshop is bijzonder geschikt voor mensen die nog nooit iets met engelen gedaan hebben en graag willen weten hoe je contact maakt en praat met engelen. Wanneer je wel iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen dan is dit ook echt iets voor jou. 


Wanneer je wel al ervaringen op gedaan hebt met engelen maar je afvraagt of het echt allemaal zo ingewikkeld moet en de drempel hoog vindt, dan is deze workshop ook voor jou, omdat deze er ook op gericht is alle dogma's met betrekking tot engelen te ontzenuwen. Er komen veel mensen die ondanks dat ze al jaren met engelen werken, toch veel nieuwe dingen leren. Met name over de werkelijke communicatie met engelen, waar veel misverstanden over bestaan.


We zullen het hebben over het verschil tussen gidsen, beschermengelen en aartsengelen. Hoe je engelen kan herkennen en wat engelen voor je kunnen doen. Ook hebben we het over hoe je contact maakt en kunt communiceren met de engelen en begrijpt wat ze jou te melden hebben. Want dat de engelen met je praten is zeker. Iedereen heeft de mogelijkheid om de berichten van de engelen te ontvangen via helderzien, helderhoren, heldervoelen en/of helderweten. Je krijgt uitleg over deze heldere kanalen waarop je informatie ontvangt. 


Zo leer je de verschillende manieren waarop de engelen met je communiceren en je begint ook zelf met de engelen te communiceren. Dit kun je thuis weer verder uitbreiden. Uit ervaring weet ik dat iedereen die eenmaal begint met engelen te praten dat ook blijft doen. Over het algemeen zijn de ervaringen dat men zich veel beter en prettiger voelt en veel meer vertrouwen heeft in het leven. We zullen ook praktisch aan de slag gaan en samen met de engelen energiewerk doen, zodat je de kans hebt te ervaren hoe engelenenergie voelt.


Engelen basis kennis workshop

Tijdens de engelen basis kennis workshop is het grote voordeel dat je samen in de groep deze ervaring op doet. Wanneer je alleen bent is je energiewerk op zichzelf staand en kan soms moeilijk waar genomen worden. In een groep zoals bij de engelen basis kennis is dat veel gemakkelijker.


Door samen engelenwerk te doen kan je het veel sterker waarnemen en dat helpt om vertrouwen op te bouwen waar je thuis gemakkelijker verder mee kan.


Verder hebben we het tijdens deze dag over hoe je hulp kan vragen aan de aartsengelen bij de diverse zaken die op je pad komen. Bijvoorbeeld hoe engelen je kunnen helpen op je levenspad, met je spirituele groei, met relaties, je carrière en bij het terug vinden van zoekgeraakte voorwerpen en het verwerken van emotionele en mentale zaken.


Elk van de aartsengelen heeft een eigen vlak waarop deze engel actief is en je kan helpen.


Wat er onder andere aan bod komt

  • Wat is het verschil tussen gidsen, beschermengelen en aartsengelen
  • Hoe maak je contact met engelen 
  • Hoe vraag ik de engelen iets
  • Hoe geven ze jou steun, tekens, adviezen en hulp
  • Waaraan herken je het advies van een engel, jezelf of een lagere energie
  • Gezamenlijk energiewerk met de engelen op meegebrachte voorwerpen op een altaar
  • Engelenlink
  • Engelenringen
  • Angelhugs

 Deze cursus is bij Annelies in Capelle aan den IJssel op 4 februari 2024Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2024 in!!)Reacties van klanten op deze workshop