Energiewerk


Water en Emoties 


Het element water en emoties zijn nauw met elkaar verbonden, daar gaan we het dit keer over hebben. Hoe kan je simpel je energiewerk doen om je emoties te helen?


Een van de gemakkelijkste methodes is het wassen van je handen en zonodig onderarmen. Je neemt via je handen gemakkelijk energie over van andere mensen. Misschien herken je dat gevoel wel, ineens wil je je handen wassen omdat het niet meer goed voelt. Je kan dit voorkomen door regelmatig je handen te wassen na contact met mensen. Naast dat het hygienisch is, helpt het ook om de energie van emoties van anderen van je af te wassen. Voor mensen die heldervoelend zijn kan dit al een hele opluchting betekenen. Vaak ervaren ze veel emoties die niet van henzelf zijn maar van de mensen waar ze overdag mee in contact komen.

Engelen energiewerk

Na een drukke dag is het bijvoorbeeld ook een goed idee om gewoon eens goed te douchen, het water langs je heen te laten stromen en zo de energie van al die drukte, de mensen en omgevingen van je af te laten vallen.


Je kleren in de wasmand, en presto, je voelt je een nieuw mens. Wat nu met je woning of werkruimte? Om daar nu de tuinslang op te zetten is misschien wat veel van het goede. Je kunt Aartsengel Haniël vragen om je ruimte te vullen met lichtblauw licht, dit licht lost negatieve emoties van anderen op. Dit kun je natuurlijk ook vragen voor je eigen lichaam en aura. Daarna Aartsengel Jofiël vragen om de ruimte te vullen met het roze licht van onvoorwaardelijke Liefde, dat alles mooier maakt, verbeterd de sfeer enorm. Ook dit kun je voor jezelf vragen.


Een andere methode is om water en wat zout apart door de Engelen te laten zegenen, wat zout bij het water te voegen en zo met dit reinigende en aardende gezegende water je woning door te gaan. Je zou een klein borsteltje of een veer kunnen gebruiken om in plaats van te smudgen, met water rond te sprenkelen. Loop tegen de klok in door de woning en sprenkel de vloer, wanden en hoeken om zo alles weer energetisch schoon te maken.Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus