Energiewerk


DeĀ  herfst en je meer energie vanuit je eeuwig jeugdige ziel


Rond deze tijd van het jaar trekt de energie zich weer terug in de Aarde en dat kun je in je dagelijkse leven ook merken. Waar je een paar maanden geleden nog overliep van energie is het nu al een stuk gematigder. Dat hoeft niet te betekenen dat je de rest van de herfst en winter futloos op de bank zit te wachten tot de lente weer begint.


Engelencursus nieuwsbrief Energiewerk

De goddelijke vonk die in je ziel aanwezig is, is een bijzondere bron van energie. Het kan je helpen je energieker te voelen en zelfs jonger. Door in contact te komen met dit deel in je ziel zal je lichaam zich ernaar gaan gedragen.


Wat kun je doen om deze energie te stimuleren? Zelf kun je zingen, dansen en creatief bezig zijn. Geef jezelf met enige regelmaat toestemming om te spelen als een kind, vrij van verantwoordelijkheden en verplichtingen. Dat zal je heel snel meer energie geven en je gezondheid in zijn algemeen bevorderen.


Je kunt ook dagelijkse affirmaties gebruiken. Hieronder vind je er een paar. Je kunt er een uitkiezen of je kunt ze allemaal gebruiken:


  • Ik heb een eeuwig jeugdige ziel.
  • De goddelijk vonk straalt vanuit mijn binnenstedoor heel mijn lichaam en daardoor ben ik energiek.
  • Ik kan gemakkelijk aan al mijn verplichtingen voldoen en heb genoeg energie over om me met plezier creatief uit te drukken.
  • Feitelijk is spelen een verantwoordelijkheid naar mijzelf toe die mijn welzijn optimaliseert.
Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus