Je huis schoon houden van aardgebonden geesten en entiteiten

Wanneer je merkt dat er ineens kleine ongelukjes in je huis gebeuren, zoals je stoot je tegen stoelen en tafels, terwijl je dat anders niet doet, of je breekt borden en kopjes, terwijl je normaal niet echt klunzig bent. Dan zijn dat tekens dat er aardgebonden geesten en/of entiteiten in je woning aanwezig zijn.


Energiewerk voor de feestdagen

De simpelste oplossing is Aartsengel Michael te vragen om alle aardgebonden geesten en entiteiten uit het pand en iedereen die daarin aanwezig is - uit lichaam geest en aura - te verwijderen en in het licht te brengen. Hiermee maak je in een keer de woning schoon.


Daarna is het zaak je af te vragen waardoor deze energieën in eerste instantie je woning in kwamen. Dit kun je zelf of een van je familie leden mee gebracht hebben.


Het kan via de muren vanaf de buren komen. Dus je kunt je afvragen wanneer deze ongelukjes ontstaan zijn, meestal is dit wel aan iemand te koppelen. Dit wil niet zeggen dat deze persoon slecht is, het zegt alleen dat ze in contact zijn geweest met mensen, plekken of situaties die dit soort energieën uitnodigen.


Stel dat het van de buren komt dan kun je na het weg sturen nog een aantal dingen doen. Eerst vraag je om paarse netten bij de deuren en ramen en luchtgaten, deze houden aardgebonden geesten buiten. Daarnaast kun je een violet filter plaatsen om negatieve energie die van de buren afkomt te neutraliseren. DIt doe je door je een lichtbarrière voor te stellen, langs de aangrenzende muur, die zo'n 30 cm dik is en roodpaars van kleur.


Ga wel in eerste instantie altijd eerst bij jezelf en huisgenoten na of daar dit soort energieën mee meegekomen zijn, want je hoeft er maar weinig voor te doen. Bijvoorbeeld: Je kind is bij een vriendje gaan spelen - leuke mensen - en komt terug en is niet meer te genieten en in huis gaat ineens alles mis. Blijkt dat deze mensen ook tieners hebben en één ervan woont al zelfstandig in een studentenhuis, maar was in het weekend even op bezoek. Studentenhuizen zijn hotspots voor alcohol misbruik en trekken veel aardgebonden geesten aan. De tiener heeft een of meerdere aardgebonden geesten meegebracht tijdens het thuis bezoek en dat waarde daar nog rond. Jouw kind heeft daar gespeeld en mogelijk een zwakke aura gehad, waardoor de aardgebonden geest mee is gekomen naar jouw huis.


Het is als stof, daar doe je ook niets aan, maar je kunt het wel opruimen. Succes en ik wens je een fysiek en energetisch schoon huis toe. Voor de Aardgebonden Geesten en Entiteiten loslaten cursus zijn de volgende cursus data beschikbaar. 


Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus