Energiewerk


Een labyrint lopen


Tijdens mijn bezoeken aan Glastonbury heb ik vaak het labyrint gelopen dat in het grasveld voor de kerk aan High street ligt. Het zijn speciale momenten die een groot effect hebben op je dagelijkse leven.


Anders dan in een doolhof waar je steeds moet kiezen of je af wilt slaan of juist door wilt gaan op het pad waar je staat. Waar je ook vaak in een doodlopend stuk terecht komt, met als doel weer uit het doolhof te komen is een labyrint heel anders...

Engelencursus nieuwsbrief Energiewerk

Een labyrint heeft geen afslagen of keuzes, zodra je er binnen stapt is er maar één pad dat al slingerend naar het midden loopt. Voor je naar binnen gaat sta je even stil voor de ingang, haalt een paar keer diep adem om in een ontspannen staat te komen en bedenk je waar je mee zit en wat je los zou willen laten. Eenmaal het labyrint ingestapt ben je in je eigen energetische wereld waar je gedachten net als het pad slingeren rond het probleem dat je centraal gesteld hebt, al lopende komen alle aspecten en de effecten ervan aan bod in je hoofd.


Eenmaal in het midden heb je tijd om met de Bron, de Godin de engelen  -of wie voor jou het nuttigst is om contact mee te hebben - over dit onderwerp van gedachten te wisselen en vooral om een antwoord en oplossing hiervoor te vragen. Krijg je actiestappen, dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je die later uitvoert.


Vervolgens keer je om en slinger je al lopend weer door het labyrint en laat je door je hoofd gaan hoe je leven verandert nu dit geheeld is. Eenmaal buiten aangekomen keer je je om en bedank je de hogere macht voor het helpen.

Een labyrint is over het algemeen vrij groot en leg je niet zomaar in je kamer of een tuin aan, maar je kunt een labyrint ook gebruiken wanneer je die uitprint en je vinger door rustig het pad laat glijden. Dan loop je op die manier door het labyrint. Net als met het lopen, is het wel de bedoeling dat je dit meditatief en rustig doet.Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus