Energiewerk


Aarden


Stress en een druk hoofd zijn een veel voorkomend verschijnsel. Maar daar kun je iets aan doen. Aartsengelen Ariël en Chamuel helpen je graag om je innerlijke vrede te hervinden.


Samen met hen kun je een paar rust momenten in bouwen om zo de drukte goed het hoofd te bieden en gezellige maar vooral ook ontspannen feestdagen te hebben.


Engelencursus nieuwsbrief Energiewerk

Spanningen en in je hoofd zitten ontstaan doordat je wortelchakra verhoudingsgewijs kleiner is dan de chakra's erboven. Als je chakra's ideal uitgelijnd zijn dan zijn ze allemaal even groot, zodat de energie gemakkelijk door kan stromen. Dit betekent dat alle inspiraties die bij je binnenkomen - vanuit je zielester chakra boven je hoofd - gemakkelijk doorstromen en de aarde in gaan naar de aardester chakra onder je voeten. Daardoor kunnen je ideeën gemakkelijk verwezenlijkt worden.


Wanneer de wortelchakra te klein is, hoopt de energie erboven als het ware op en zorgt voor spanningen, een druk hoofd en soms ook voor angsten.


Aartsengel Ariël is de engelen die zowel met de zielester als aardester chakra's werkt. ZIj staat daarom bekend als de "master manifester" die je kan helpen om al je doelen en wensen uit te laten komen. Dit doet ze onder andere door deze twee chakra's te balanceren om zo het pad te optimaliseren van de manifestatie energie. Door de Aartsengel te vragen om ook je wortelchakra schoon te maken en te balanceren ten opzichte van de overige chakra's wordt dit nog beter.


Ook omdat de energie ophopingen erboven nu gemakkelijk wegstromen en de drukte uit je hoofd daarmee wegvloeit en stress en angstgedachten met zich mee neemt.


Vraag daarna Aartsengel Chamuel om je innerlijke vrede te brengen in plaats van de zorgen die je je maakt en je zult merken dat je je binnen een paar minuten een stuk beter voelt.Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus