Dutch Angel Day 2013

 

Zaterdag 14 september was de achste Dutch Angel Day in partycentrum 't Zand in Maarssen. We hadden dit jaar een geheel vernieuwde opzet, met de prachtige klanktherapie van Peter en Rick en het thema was Balans in je Leven tussen de mannelijke en vrouwelijke energie.


Het grote doel van de dag was naast een mooie energetische workshop ook om geld te kunnen doneren aan de Make a Wish Foundation Nederland (voorheen Doe een Wens). Dat is gelukt we hebben € 1250,00 kunnen doneren.


We zijn begonnen met de algemene mededelingen en het voorstellen van het engelen team van Dutch Angel Day. Daarna is er een begin gemaakt door de engelen met een channeling over de onbalans die ontstaan was als gevolg van de energieverschuiving van 21-12-2012.


De vrouwelijke energie was duidelijk gearriveerd maar voor veel mensen bleef alles steken in diezelfde vrouwelijke energie. Als een pendel aan een klok die te ver doorzwaait was men te veel in de passieve vrouwelijke energie gaan zitten.

 

Door de vrouwelijke energie helemaal te onderzoeken en te ervaren door middel van een oefening die Victor geleid heeft, kon met ervaren hoe het is om daarin echt door te slaan. Later hebben we dit ook voor de mannelijke energie gedaan.


Eerst helemaal bespreken wat het is, hoe het je beïnvloedt en daarna een haka achtige oefening vol mannelijke energie die ingeleid werd door het prachtige energiewerk van klanktherapeut Peter Gouw en Rick. Beide mannen hebben de hele dag al het channelen en energiewerk ondersteund met hun klanken. Een prachtige toevoeging voor iedereen.


Als laatste hebben we gewerkt aan het balanceren van de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf, waardoor de impasse die door de energieverschuiving ontstaan was, opgelost werd. Dit zorgt ervoor dat je als mens je zieledoelen weer gemakkelijk en volledig kunt leven.

 

Tijdens de dag is het prachtige en vooral ook praktische boek Engelen Magische Metgezellen van de Amerikaanse schrijfster Silver Ravenwolf ook gepresenteerd. Deze schrijfster staat wereldwijd bekend als een authoriteit op het gebied van wicca maar weet ook veel over engelen en zelf heb ik al sinds 2000 met de originele versie van haar boek gewerkt. Daar heb ik veel uit geleerd en vooral ook veel plezierige creatieve momenten door beleefd.


Als meeneem kadootje voor het bezoeken van de dag en om thuis de balans verder te ondersteunen heeft iedereen de visualisatie cd Balans in je Leven meegekregen.

 

 

Balans in je Leven cd Annelies Hoornik