Dutch Angel Day 2012

 

Zaterdag 8 september was de zevende Dutch Angel Day, in partycentrum 't Zand in Maarssen hebben we een engelen feestje gevierd dat weer heel bijzonder was.

 

Het thema voor deze dag was "Eenheid en Liefde in het nieuwe Tijdperk" en natuurlijk werd deze dag gehouden om geld te kunnen doneren aan stichting Doe een Wens, dit is in alle opzichten een succes geweest. Dit jaar hebben we de groep bewust kleiner gehouden omdat het vorig jaar wel heel vol was. Het was een prachtige dag en ik ben blij te kunnen melden dat we € 1700,00 hebben kunnen doneren. Stichting Doe een Wens heet tegenwoordig trouwens Make a Wish Nederland.

 

Ons team heeft de dag ervoor alles ingericht en energiewerk gedaan om het ook weer een mooie schone energie te geven. Daar zijn we op de zaterdag ochtend ook weer mee begonnen, zodat zowel het pand als wij als team er helemaal klaar voor waren om samen met de engelen een fijne dag te verzorgen.

Al snel begonnen de mensen binnen te druppelen en werd het gezellig. De dames van het partycentrum stonden al klaar met koffie en thee en het engelen team zat klaar om korte sessies te geven.

 

Dutch Angel Day 2012 - Annelies Hoornik

We hadden natuurlijk de Aartsengelen die met een eigen groepje wilden werken waarvoor iedereen een gekleurd velletje kreeg. Zo werd de verdeling "willekeurig", natuurlijk is dat niet zo want de engelen zorgden er wel voor dat iedereen op de juiste stoel ging zitten en zo bij hun ingedeeld werden.

 

De engelen wilden beginnen met een channeling over de trillingsverhoging van de Aarde en haar bewoners. Over wat de effecten daarvan zijn in ons dagelijkse leven. Na die eerste informatie hebben we ons opgesplitst in engelen families. Daar werd specifiek ingegeaan door de aartsengelen op de sterke kanten van hun engelen familie en dat deze sterke kanten nodig zijn zelf goed om te kunnen gaan met de veranderingen, maar ook dat je daar anderen heel goed mee kunt helpen.

 

Toen hebben we een prachtige visualisatie gedaan, waarbij de voorwerpen op het engelen altaar opgeladen werden. Daarna was het tijd voor de innerlijke mens, even wat drinken en goed geaard weer terug voor het volgende deel van de dag.

 

De engelen gebruikten deze tijd om een channeling te doen over de Indigo's die inmiddels volwassen zijn, hun wilde haren wat kwijt geraakt zijn en hun plekken in de maatschappij aan het innemen zijn. Dit werd gevolgd door de gelegenheid om vragen te stellen aan de engelen.


Toen werd het tijd voor een zonnig momentje. De laatste jaren is er telkens een boek gepresenteerd op Dutch Angel Day en dit jaar was dat anders.


Het grote project dit jaar, dat een flink deel van de zomer in beslag heeft genomen was de productie van een 6 cd-set van Doreen Virtue. Daarin praat ze over engelen. Het is alsof je les van haar krijgt. Prachtige inhoud en bijzonder energiewerk.


Daarom was ik blij deze naar de mensen in Nederland te kunnen brengen, maar het ging niet alleen om de cd, het ging mij er ook om dat ik Victor Jirka eens in het zonnetje kon zetten voor het werk dat hij in de afgelopen jaren bij Angelo - Engelencursus gedaan heeft. Dat was de reden om de eerste cd-set aan hem uit te reiken.

Dutch Angel Day 2012 - Annelies Hoornik en VIctor Jirka


 

Lunch tijdens Dutch Angel Day 2012

We hebben daarna nog een visualisatie gedaan om balans in je lichaam te krijgen en in onze engelen groepjes besproken wat je hoop is met betrekking tot de komende tijd, de jaren van 2012 tot 2024. We hebben toen een korte onderbreking gehad met Eva die prachtig gezongen heeft en met de mensen samen We Are One Love geoefend heeft om later nog mee aan de slag te gaan.

 

Het bleek tijdens gesprekken die Eva met mensen in de koffie pauze gehad hadden dat er behoefte is aan meer informatie voeding. Gezonde voeding is Eva's specialiteit, dus daar heeft ze dan ook nog over gepraat. Dat was ronduit boeiend.

Hierna werd het tijd om te genieten van de lunch van het Partycentrum, ze hadden weer erg hun best gedaan om voor iedereen een goede lunch te verzorgen.

 

Na de lunch hebben de engelen een channeling over eenheid gegeven en ook daar ruimte geboden aan de mensen om vragen te stellen. Deze eenheid gaat veel verder dan men in eerste instantie denkt en daarvoor werd er weer opgesplitst in onze engelen families om met elkaar te praten over de angsten die dit oproept. Iedereen heeft ze uit kunnen spreken, hoewel dat best moeilijk was voor sommigen. Daarna hebben we met onze specifieke aartsengel engelenringen uitgewisseld om deze angsten en daaruit voortkomende blokkades te helen.

 

Omdat het onderwerp eenheid was tijdens dit stukje van de dag en omdat we allemaal bestaan uit diezelfde onvoorwaardelijke liefde, hebben we elkaar allemaal een hand gegeven en samen We Are One Love gezongen.... kippenvel!

 

Het juiste moment om weer even te landen op Aarde door een pauze in te lassen en wanneer daar behoefte aan was een korte sessie bij het engelen team te doen.

 

Tijdens het laatste blok hebben we ons gericht op de realiteit en de toekomst. Door gewoon eens te kijken naar wat jij denkt dat het ergste is dat kan gebeuren en daar voor jezelf vrede mee te maken en een plan te maken over hoe hier mee om te gaan, is die angst ineens niet meer zo groot.

 

Daarna hebben we direct in onze engelen familie angelhugs gedaan om zo die spanning ook los te laten en de periode 2012 tot 2024 in vertrouwen en liefde aan te gaan.

 

Toen hebben we nog een eigentijdse visualisatie gedaan waarin iedereen met zijn en haar beschermengelen in een heel speciale winkel ging shoppen voor de toekomst. Hier kon men de toekomst aanpassen en ervaren welk effect keuzes op hun leven zullen hebben.

 

Dit was een mooie manier om het juiste pad voor de komende twaalf jaar te vinden.

Evan van Nieuwburg over gezonde voeding na haar prachtige zang

 

CD Eenheid en Liefde in het nieuwe Tijdperk van Annelies Hoornik

Dit laatste stukje energiewerk is ondersteund door de cd die we de mensen kado gegeven hebben: Eenheid en Liefde in het Nieuwe Tijdperk. Waarin de engelen het over de periode 2012 - 2024 hebben en een aantal prachtige visualisaties aanreiken om te helen, balanceren en inderdaad... te shoppen voor de toekomst.

 

Nu was het toch echt tijd om af te ronden en heeft het engelenteam nog de laatste sessies gegeven. Daarna hebben we alles weer opgeruimd en samen als team gegeten om bij te komen van een drukke maar prachtige dag.

 

Was je er niet bij maar wil je de cd wel graag hebben, dan kun je deze in de webwinkel vinden.

 

Hieronder volgen nog wat responses van het engelen team over hoe zij de dag ervaren hebben. De leden van het engelen team van dit jaar zijn allemaal gecertificeerde Praktiserend Engelen Experts®.

 

 

 


 

Hallo Annelies,


Het beloofde weer een onvergetelijke dag te worden, en dat is het ook geworden. Wij als team zijnde zijn altijd op tijd aanwezig zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Echt stil is het niet als je binnen komt, ook al ben je een van de eersten. Het is meteen al een drukke boel, iedereen is bezig zijn/haar taak van die dag. En dat ging ik ook doen. Mijn tafel klaar maken voor de healing en reading sessie voor de clienten… De sfeer is heerlijk en dat werkt zo prettig!


De sessie verliepen goed zo door de hele dag heen. Ze zijn kort, maar toch komt er altijd weer iets moois uit waar diegene mee verder kan. Echt heel bijzonder.

De hele dag verder was mooi… De tijd vloog voorbij…


Daarna met z’n allen opruimen, en nog even na praten onder het genot van een hapje eten… En dat is super om zo’n mooie dag met z’n allen als team af te sluiten!

Ik zou zeggen… Tot volgende keer weer?!


Lieve Engelengroeten,


Ingrid Wester

Praktijk Jofièle

 Op de woensdag voor Dutch Angel Day 2012 zijn we begonnen met de spullen klaar te zetten, zodat we op donderdag even rust hadden. Vrijdagmorgen zijn we  begonnen de spullen in de auto te zetten en zijn we naar Maarssen gereden om alles in het Zand op te bouwen. Dit liep allemaal voorspoedig doordat we van te voren alvast energie werk hadden gedaan.


Op de zaterdag zelf hebben we, na weer energie werk te hebben gedaan, de laatste zaakjes op orde gebracht en kwamen de leden van het engelen team binnen druppelen. Na een groepsessie met energie werk kwamen de eerste gasten al binnen en was Dutch Angel Day 2012 officieel begonnen.


Ik vond het erg leuk dat de Engelen weer wat nieuws voor ons in petto hadden doordat de mensen in een eigen engelen familie zaten. Samen met Sandra Wagemans begeleiden wij de groep mensen die met Aartsengel Raphael werkten. Dit deden we in 4 delen.


Het eerste deel hebben we het in het algemeen over Aartsengel Raphael gehad en hoe hij iedereen vandaag kon helpen. Er werden ook de eerste kippenvel ervaringen gedeeld. Zo had iemand een paar dagen van te voren in koeienletters RAPHAEL zien staan en een ander op de treinreis naar Dutch Angel Day 2012 de naam Raphael in de krant zien staan. Na dit deel hield Annelies een gezamenlijke meditatie waarin mensen zichtbaar begwogen en geraakt waren.


Voor het tweede deel werd ik door Annelies in het zonnetje gezet en kreeg ik de allereerste Maak contact met de Engelen 6cd kit.

Daarna gelijk door in de engelen families met wat je wensen zijn voor 2012 tot 2024. Het mooi was te zien hoe iedereen verschillende wensen en ook samenlopende wensen hadden.


Deel drie hebben we gewijd aan de angsten die je had voor de periode na 2012. Dit was voor sommige best pittig om dat uit te spreken. Meteen daarna hebben we de Engelen ringen op elkaar gedaan om de bron van deze angst te helen.


Deel 4 stond in het teken van Angelhugs en wat je nodig had om de komende periode met Liefde en vertrouwen in te gaan. De energie steeg gelijk en het leek alsof het 20 graden warmer was.


Het allerleukste van de dag was dat terwijl ik Aartsengel Raphael channelde en ik op een stoel stond, hij vol trots stond rond te kijken hoe de mensen zo met zichzelf aan de slag gingen.


Voor mij was Dutch Angel Day 2012 een relaxte dag met heel veel energie werk en een positieve vibe.

Engelen, Annelies, Collega's en gasten bedankt!!


Victor Jirka

Engelencoach
Hoi Annelies,


Ik heb weer genoten dit jaar om deel te nemen in het engelen team van Dutch Angel Day. Ik vond het een mooie engelendag en er hing een hele fijne energie en ik heb ook prachtige korte readingen en healingen van de engelen mogen geven.


Bedankt voor de geslaagde dag, goede sfeer en lekkere eten

groetjes


Marcella
Dag Annelies,


Zoals ieder jaar voelde ik de fijne energie van de engelendag nog dagen lang en kwamen er na de Dutch Angel Day in mijn persoonlijk en zakelijk leven, gebeurtenissen in een stroomversnelling. Ik ben er vanaf het eerste evenement bij geweest en De Dutch Angel Day is voor mij een ijkpunt geworden waar ik een energetische schoonmaak ervaar en me oplaad voor het nieuwe jaar. Elke keer is de energie anders.


Voor mij waren de engelen op de Dutch Angel Day 2012 dichterbij dan ooit.


Bedankt Annelies! Ik kijk uit naar DAD 2013.


Evan van Nieuwburg
Wat een geweldige zaterdag was het weer. Annelies Hoornik had zoals altijd alles tot in de puntjes verzorgd. De energie was heerlijk en daar zorgde het team van Praktiserend Engelen Experts® goed voor. De energie was zuiver en zeer aangenaam. Deze keer waren we met zijn tweetjes. Het jaar ervoor was het toch iets te druk in mijn eentje.


De Dutch Angel Day is voor Vennity ook een hele mooie dag geweest. Ik had een nieuwe collectie sieraden en Feng Shui raamhangers gemaakt en deze waren voor het eerst te bewonderen op de Dutch Angel Day. Daarnaast had ik een Halo van Swarovski, Citrien en sterling zilver ontworpen voor een wolwezen namenlijk The messenger Angel.Zo waren haar Wolwezens ook op bezoek en vele hebben een nieuwe eigenaar gevonden. Ze waren erg intrek bij de meeste bezoekers.


Twee vaste klanten van Vennity hadden nog een grapje uitgehaald, kijken of ik ze herkende. Ze hadden beiden veel sieraden van Vennity om gedaan en stelde allemaal vragen waarvan ik had kunnen weten dat zij het waren. Want ze hadden al aangegeven dat zij die dag er ook waren. Helaas viel het kwartje wel erg laat, misschien word het tijd om het kwartje te vervangen voor een twintig eurocentje.


Deze bijzondere dag hebben wij afgesloten met een mooie omzet waarvan 10% naar Make a Wish Nederland is gegaan. Leuk weetje: ik had een pinapparaat meegenomen en Victor kwam voorbij of ik een pinapparaat nodig had (die hij "toevallig" had ingepakt). Sylvana en ik keken elkaar aan en wisten eigenlijk al hoe laat het was. Je raad het al, onze pinapparaat deed het niet. Op zijn pinapparaat is meer dan de helft van de omzet betaald, dus nogmaals dank Victor!!!


Met vriendelijke groet,

Vennity
Vorig jaar was ik aanwezig als gast op de Dutch Angel Day op dezelfde lokatie als dit jaar. Een binnenkomst is dan anders. Vorig jaar kwam ik binnen terwijl overal al gasten aan het genieten waren van hun kopje koffie of thee. Nu kom je in stilte binnen en kijk je rond om te kijken wat er nog geregeld mag worden. Ik heb mijn eigen tafel opgezet en mijn naambadge opgedaan. Op dat moment kun je het energiewerk nog goed voelen. Zodra de eerste gasten binnenkomen is het tijd voor actie en in mijn geval was ik deel van de groep die de korte readingen/healingen verzorgde. Voor mij is zo'n moment even spannend omdat je weer je eerste contact hebt als kanaal voor een ander. Maar zoals altijd werkt het uitstekend en de engelen beginnen je gewoon te sturen en de informatie en energie door te sturen voor de ontvangers.


Ik wordt altijd erg blij van de boodschappen die ik mag doorgeven en luister tegelijk goed mee voor eventuele signalen voor mezelf.

Het workshopdeel is voor mij een deel openbaring en een deel bevestiging van wat ik eigelijk al weet. En ik vindt het mooi op te zien met hoeveel enthousiasme Annelies de boodschappen van de engelen doorgeeft. Omdat ik ook helderzie kon ik de engelen ongeveer in haar zien kruipen. En dat geeft mij een wauwgevoel. Erg leuk waren de sessies tussendoor waarbij we met een specifieke Aartsengel aan het werk waren, vooral omdat ik op die momenten in mijn teacherrol kan stappen. In mijn geval had ik het genoegen om met AE Gabriel te werken. Toen ik hoorde dat ik deze engel mocht gaan uitleggen zat ik met een boel vraagtekens. Aan het einde van de dag waren die allemaal weg. Erg leuk om de thema's in mijn leven weer in perspectief te zien. Doordat je met een groep mensen werkt zie je dezelfde thema's gereflecteerd in de mensen om je heen en dat versterkt jouw bewustwording. En in mijn teacherrol wordt ik blij van de mensen die ik op dat moment mag helpen om iets bij hun zelf te zien of gewoon een handeling uit te leggen.


Ook dit jaar ben ik wijzer weggegaan, dan ik ben gekomen en net als vorig jaar werkt de energie nog lang door. Dat vindt ik het mooie aan deze dag of je nu als gast aanwezig bent of als teamlid, je bent op dat moment waar je nodig bent. Voor mij is het teamlid zijn leuk omdat ik er voor de ander kan zijn.

In het kort: een hele geslaagde en mooie dag, die hopelijk ook voor de gasten veel mooie dingen heeft gebracht.


Hartegroet,

Angelique