Dutch Angel Day 2011

 

Zaterdag 10 september was al weer de zesde Dutch Angel Day, vanuit partycentrum 't Zand in Maarssen.

 

Het hoofddoelen van de dag waren om samen met de Engelen je Ziel voor te bereiden op 2012 en om geld te kunnen doneren aan stichting Doe een Wens, dit is in all opzichten een groot succes geweest.

 

We hebben dit jaar € 2550,00 kunnen doneren aan stichting Doe een Wens. Daar ben ik persoonlijk erg blij mee.


Het team was vrijdag avond al aanwezig om de zaal in te richtten en om de zaal en de rest van het pand energetisch schoon te maken. Daarna was het het tijd om de ruimte met engelen energie te vullen zodat de gasten tijdens de dag zo veel mogelijk in een hoge trilling bleven.

 

Dit was de andere ochtend om 9 uur toen de zalen open gingen ook goed te merken, bij binnenkomst was de sfeer direct goed.

 

In de foyer werden de mensen ontvangen met koffie en thee, het was hier bijzonder gezellig, mede omdat het team van Partycentrum 't Zand ook alle zeilen bijzette om iedereen een warm welkom te geven.

 

De link naar het fotoalbum met flink wat mooie foto's van deze dag vind je onderaan dit verslag, net voor de reacties van de bezoekers en het Engelenteam.

registratie Dutch Angel Day 2011

Het podium tijdens Dutch Angel Day 2011

In de zaal stonden de mensen bij de standjes al klaar om iedereen te woord te staan en Eva ontving de gasten met haar mooie zang en gitaarspel. In de zaal zelf was het al een gezellige drukte van mensen die even bij de standjes gingen kijken, een plekje zochten en ook liepen mensen al binnen in de andere zaal die speciaal voor de korte gratis consulten was ingericht.

 

Daar zaten acht leden van het Engelenteam klaar om readingen en healingen te geven. In de grote zaal was zoals elk jaar ook weer een engelen altaar ingericht waar je kleine persoonlijke voorwerpen op kon leggen om opgeladen te worden. Het is elk jaar weer mooi om te zien wat daar allemaal op komt te liggen. Eerst liggen er een paar kleine dingen en gaandeweg wordt het helemaal vol gelegd met foto's, beeldjes, stenen en envelopjes met wensen en dergelijke.

 

Samen hebben we later op de dag door middel van een engelen hartlink en dan een menselijke hartlink naar het altaar te maken deze voorwerpen met Engelenenergie opgeladen.

 

Verder heeft de energie, die de hele dag heel zuiver is gehouden door een hard werkend Dutch Angel Day team, er voor gezorgd dat iedereen een mooi energetisch opgeladen voorwerp mee terug kon nemen.

Om 10 uur zijn we begonnen met de huishoudelijke mededelingen en een visualisatie om onze energie te koppelen aan die van de groepen die wereldwijd al voor International Angel Day werk hadden gedaan.

 

Toen hebben de de Engelen over delen van de Ziel gesproken en hoe ze met elkaar werken. Dit was meer een inleiding waar de Engelen tijdens de dag steeds verder in detail op in gingen. Dit begon direct al met een stukje werk aan het Ego Zelf en hoe je daar bevrijdend mee kan zijn. Dit onderdeel werd afgesloten met de eerste Angelhugs van de dag. Hierbij werd vooral met Aartsengel Michaël gewerkt om angst voor het Zieledoel los te laten.

 

Truke Blindemand heeft mijn derde boek ENGELEN EN DE ZIEL dit jaar gepresenteerd. Het leek me namelijk leuk om dit eens van een goede vriedin in ontvangst te nemen in plaats van een BN'er. Truke gaf een geestige maar ook mooie toespraak waarna ik het eerste exemplaar in ontvangst nam.

 

Daar was ik  best blij mee want de Engelen hebben me dit jaar prachtige inzichten gegeven met betrekking tot de Ziel, de delen van de Ziel en je Zieledoelen.

 

Het boek is er echt om je meer inzichten te geven over alles wat met je leven en je Ziel te maken heeft en dan geeft het ook nog technieken en visualisaties om mee aan de slag te gaan. Zelf werk ik er ook weer veel mee.

 

Eva van Nieuwburg heeft dit fijne moment afgsloten door nog wat van haar mooie ballads te zingen.

boek presentatie ENGELEN HELEN Annelies Hoornik

 

korte Engelen Healingen en Readingen tijdens Dutch Angel Day 2011

Voor we het wisten was het al tijd voor de eerste pauze, waarin men gezellig koffie en thee kon drinken of samen bij praten. Bij de therapeutenzaal stonden mensen ook al in de rij voor een korte reading of healing die door de dames van het engelen team gegeven werden en men ging ook even bij de standjes kijken.

Van de dames van het Engelenteam hoorde ik dat er veel mooie energiemomenten zijn geweest waar ze dankbaar voor waren, omdat er toch weer veel aan berichten door gegeven mocht worden en geheeld kon worden.

 

Daarna was het tijd voor de Engelen om over het Hoger Zelf te praten en te werken aan het levensdoel en een beter contact met het Hoger Zelf. Ook dit werd uiteindelijk afgesloten door een Angelhugs sessie waarbij energie overdrachten van Aartsengel Ariël werden gegeven.

 

 

 

Ook nu heeft Eva gezongen zodat iedereen weer even bij kon komen van deze toch wel heel warme momenten. Terwijl zij zong ben ik buiten omgelopen om via de hal weer naar binnen te komen, daar zag ik het catering team al bezig met de voorbereidingen voor de lunch.

 

Ze stonden klaar met een lasagna snack in leuke doosjes en verder stonden er door de foyer en gangen van het Partycentrum her en der biologische buffetten met soep, broodjes en fruit. Alles bij elkaar genomen was het een heel geslaagde en gezellige lunch.

 

Het Engelenteam dat tijdens Dutch Angel Day werkt voor de gasten eet zelf een heel andere lunch, daar komen weinig koolhydraten en geen melkproducten in voor. Op die manier blijft iedereen optimaal beschikbaar voor het energiewerk, en het channelen van boodschappen tijdens sessies en natuurlijk voor mij tijdens de workshop wanneer ik doorgeef waar de Engelen het over willen hebben.

Het biologisce lunchbuffet tijdens Dutch Angel Day 2011

 

Annelies Hoornik geeft Engelenberichten in haar boek ENGELEN HELEN en Angelhugs op Dutch Angel Day 2011

Tijdens de pauzes was er ook de gelegenheid om het boek te laten signeren, maar wat denk ik belangrijker was. De Engelen geven een persoonlijke boodschap bij het boek. Soms gaf de Beschermengel van de persoon voor me aan de kans waar te willen nemen om hun "mens" even te willen knuffelen.

Dan was het aan mij om op te staan en ruimte te maken voor deze Engel om een Angelhug te geven. Mooie momenten hoor :-)

 

Wel grappig is dat iedereen blij is met een bericht tot ze zien dat iemand een Angelhug krijgt, dan hoopt de volgende ook altijd op zo'n Angelhug, maar dat is dan meestal niet het geval.

 

Al snel was het weer tijd aan aan de slag te gaan met het derde workshop blok. Hierin wilden de Engelen het hebben over de persoonlijke Akasha en hoe daar mee om te gaan. Hoe het contact te maken en zo inzichten in persoonlijke trauma's te krijgen en te werken aan vergeving.

 

 

Wat me daarbij opviel was dat de groep niet echt open stond voor deze informatie. Ik praatte en het stuiterde als het ware uit de zaal weer terug. Vrijwel onmiddelijk zag ik het Engelenteam naar binnen komen rennen met allerlei bakjes met zout om de mensen te helpen even goed te aarden.

Dat moment hebben we meteen maar aangegrepen om de kado cd van dit jaar Je Beschermengel en je Ziel uit te laten delen. Dat hielp wel, even wat afleiding en flink wat zout en iedereen was er weer. Daardoor konden we verder met het onderwerp vergeving.

 

Daarna hebben we met zijn allen het lied We are One Love van Eva geoefend om later mee af te kunnen sluiten. Op zich al leuk om te doen, maar later samen hand in hand dit zingen was echt helemaal te gek. Al met al weer een leuk stukje energiewerk afgesloten met even lekker zingen.


Alles werd weer afgesloten met een fijne Angelhug  met een Aartsengel en men kon gaan genieten van een koffie pauze.

Eva van Nieuwburg zingt op Dutch Angel Day 2011

Eva van Nieuwburg

Bezoekers van Dutch Angel Day 2011

Voor het je het weet ben je al weer aan het laatste stuk toe. De Engelen wilden praten over de Individuele Goddelijke Ziel en hebben vragen beantwoord over allerlei onderwerpen die op deze dag aan bod zijn gekomen.

De Engelen hebben energiewerk gedaan met de intentie om het gewone dagelijkse bewustzijn te activeren naar de Individele Goddelijke Ziel en op die manier bewust Verlicht te zijn. De tracks op de kado cd ondersteunen al dit energiewerk.

 

Ook hier werd door Aartsengel Rafaël gekozen voor Angelhugs om een energieoverdracht te doen en zo het thema van de dag: "De ziel in voorbereiding op 2012" te ondersteunen.

Ergens in al dit Engelenwerk is de Engelenchakra nog geactiveerd voor de mensen met een prachtige visualisaitie en de energie van de groep naar de trilling van 2012 getild.

Omdat ik niet zoals altijd het workshop deel helemaal voorbereid heb, maar de Engelen de hele dag heb laten sturen zonder te weten waar het echt naar toe ging, is het voor mij dit keer moeilijker om de precieze volgorde achteraf nog te beschrijven simpelweg omdat er geen aantekeningen van zijn.

 

Mijn persoonlijike ervaring over de hele dag genomen is dat ik het een van de fijnere Dutch Angel Days vond. Mooie energie tijdens de dag en in de groep. Ook beide teams waren in prima samenwerking en eigenlijk heb ik alleen maar leuke feedback gehad.

De enige opmerkingen die ik gehoord heb waren dat het warm was.... maar wat wil je ook met al die Angelhugs en dat men vond dat men lang moest wachten bij het signeren. Tsja, Engelenberichten laten zich niet sneller plaatsen.

engelen boeken en kaarten op Dutch Angel Day 2011

Fen van Vennity

 

.Je Beschermengel en je Ziel

De kado CD dit jaar tijdens Dutch Angel Day is Je beschermengel en je Ziel een prachtige cd waarop een introductie staan en vier tracks met energiewerk.

 

Elk passend bij een stukje van Dutch Angel Day 2011:

 

Track 1 - Introductie zodat de CD ook op zichzelf goed te gebruiken is.


Track 2 - Je Ego Ziel bevrienden en helen

 

Track 3 - Werk samen met je Hoger Zelf en ontdek wat nu jouw Zieledoel is

 

Track 4 - Haal belangrijke informatie bij je Verzamelende Ziel, jouw persoonlijke Akasha

 

Track 5 - Activeer je Individuele Goddelijke Ziel

 

 

Wil je deze cd ook graag, maar was je niet bij Dutch Angel Day 2011 aanwezig dan kun je deze via de webwinkel of je New Age winkel bestellen

 

 

Verder vind je hieronder reacties van bezoekers en leden van het Engelenteam.

 

 

 


Hallo Annelies, 

  

Voor de Dutch Angel Day hebben we elkaar al enige keren gemaild. Deze keer mail ik je om je te laten weten dat ik enorm genoten heb van de dag. Overal voelde ik de zorg en energie van jullie en de Engelen. Ik merk dat ik met van alles bezig ben met al mijn zieledelen. Bovendien is er veel gezegd . Een aantal was bij al bekend, maar deze dag bracht het toch weer naar een andere dimensie.Ook natuurlijk nieuwe dingen gehoord/gevoeld. En die roepen dan weer nieuwe vragen op.

Enne.... ik wilde je even laten weten dat ik je stem , en ook op de CD ontzettend aangenaam vind.

 

Nogmaals dank voor de mooie dag.

 

Een z-O-nnige Engelengroet van C.

 


Lieve Annelies, Rob en leden van het Engelen Team,

 

Wat een feest zaterdag op de Dutch Angel Day in Maarssen. Een prachtig boek, een bijzondere presentatie, een consult waarmee de volgende stap op mijn Zielepad gemaakt wordt, plezier, inspiratie, warmte, liefdevolle mensen… en heel veel Engelen!

 

Dank je wel, Annelies, dat je samen met alle Engelen deze fantastische dag hebt georganiseerd.

 

Liefdevolle groet van H

 


 

Hoi Annelies,

 

Graag wil ik jou en je team bedanken voor een zeer mooie en leerzame Dutch Angel Day. Ik vond het een hele bijzondere ervaring wat mij nu al heel veel gebracht heeft en ik voel dat het nog veel meer gaat brengen.

 

 Dank je wel,

Liefs HK

 


 

Hallo Annelies,

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor het cadeau en voor de mooie dag zaterdag. Hij was weer geweldig en het heeft me heel veel gebracht die dag. Wat ik heel mooi en ontroerend vond was dat ik een knuffel kreeg van mijn eigen bescherm Engel en dat die knuffel het zelfde is zoals ik mijn dochter knuffel.

Heel mooi.

 

Je boek is ook prachtig en leest makkelijk weg. Ook nog bedankt voor het signeren van het boek. Ik wilde je op dat moment niet lastig vallen met de tekst die je erin schreef en heb hem thuis gelezen, hij was heel mooi. Bedankt.

 

Heel veel engelen groetjes van M

 


 

Hoi Annelies,

 

Gisteren heb ik de Angelday bezocht en jou voor het eerst ervaren. Wat ben je een mooi, warm mens. Ik wil je graag een heel groot compliment geven! Wat een geweldige dag. Alles tot in de puntjes verzorgd, wat een organisatie moet daaraan vooraf gaan! Ik heb zooooooo genoten!

 

Juist omdat mijn leven nu zwaar is en mijn lessen heftig zijn, was deze dag een weldaad. Wat een prachtige sfeer! De Angelhugs geven aan "wildvreemden"...wat een ontroerende ervaring.

 

Ook heb ik op die dag leuke ontmoetingen gehad met mooie mensen en fijn gepraat. Ik heb een aantal handvatten gekregen die heel toepasbaar zijn en wat heel goed voelt. Ben ik blij dat ik naar jou toegeleid ben... nu verheug ik me nog meer op de cursussen. Inmiddels heb ik ook een aantal nieuwe avonden en een dag bij jou geboekt. Het voelt heel goed bij jou. Ik had je gisteren al bedankt voor alles, maar ik wil je nog een keer bedanken voor je grote inzet !

 

Met heel veel liefs,

IG

 


 

Beste Annelies.

 

wat een geweldige dag gisteren! Veel dank aan iedereen die zich heeft ingespannen om de dag tot een succes te maken; want dat is werkelijk gelukt.

 

Tijdens de behandeling zijn er koorden weggehaald bij m’n voeten en m’n keel waarvan het effect duidelijk voelbaar. Ik merk ook dat er werkelijk veranderingen hebben plaatsgevonden in mijzelf door deze dag waar ik erg blij mee ben.

 

Ik was de laatste tijd al wel meer bezig om de hulp van engelen te vragen maar vergat het ook steeds en wist eigenlijk ook niet goed wat ik er nu van moest vinden. Mijn vertrouwen in de engelen heeft door deze dag een diepere betekenis (en blijdschap) voor me gekregen. hartelijk bedankt!! en tot ziens.

 

vriendelijke groet

LM

 


 

Lieve Annelies,

 

Heel veel dank aan jou wat de organisatie betreft, alsmede het voltallige team. Jullie hebben er samen met de Engelen in Maarssen een feestje van gemaakt

én ik kreeg de indruk dat iedereen genoten heeft. Ik in elk geval wel.

 

Volgend jaar ijs en weder dienende zal ik er weer zijn. In welke plaats hoor ik t.z.t. wel. De Engelen zullen je dit wel tijdig door geven. Ik vind het toepasselijk om er heen te gaan omdat ik de 18e september jarig ben, dit was al de 4e keer een cadeau voor mijn verjaardag.

 

Ik heb je boek gekocht, ben ook in het bezit van de 2 andere en in alle drie heb je een passende tekst geschreven die je door de Engelen in gefluisterd werd.

 

Ik ben blij dat je mij sinds kort ook je Nieuwsbrief per e-mail stuurt.

Veel liefs en succes met het werk dat je doet.

 

Liefs en groet, ook aan partner Rob.

E

  


 

Hoi Annelies,

 

Wilde even laten weten dat ik het een erg leuke dag heb gehad gisteren. Wist niet wat ik moest verwachten ondanks dat ik je site uitvoerig heb bestudeert

 

Wat ik erg leuk vond is om mensen te ontmoeten die in soortgelijke situaties zitten en mensen die al wat verder waren op hun pad. Het was leuk om ervaringen uit te wisselen. iemand zij zelf nog dat ik erg veel warmte uitstraalde. Ik vond het grappig dat iedereen het al zo snel warm had, misschien omdat ik een enorme koukleun ben maar bij mij kwam dat echt pas smiddags.

 

Wat ik ook leuk vond was dat tijdens de korte reading ze zeiden dat ik mn zieledoel al wist terwijl ik zoiets had van wat is het dan? En dat ze 2 kaarten had getrokken die ik de afgelopen tijd ookal een paar keer had getrokken alleen begrijp ik ze nu beter. Ben nog niet echt goed in interperteren en/of luisteren. Maar daar komt vooruitgang in.

 

Het is zeker tijd dat ik me nog verder ga verdiepen en ontwikkelen. Ik kom vast binnnenkort bij jou een cursus volgen.

 

Groetjes,

C

 

 


 

Hoi Annelies,

 

Ik heb ontzettend genoten van de Dutch Angel day! Er waren veel herkenningsmomenten en ook weer nieuwe inzichten (niet allemaal even leuk haha) in mezelf en mijn pad waar ik mee aan de slag kan. Het was echt een superdag!

 

Heel veel engelengroetjes!

S

 

 


 

 

Hallo Annelies,

 

Ik wilde jou en het team nog even bedanken voor een hele bijzondere en fijne engelendag in Maarssen! Alles was prima verzorgd.

 

Hartelijke groet
GR

 

 


 

 

Hi Annelies,

 

De Dutch Angel Day, altijd weer een dag waar ook wij, of laat ik spreken voor mijzelf, waar ook ik weer naar uitkijk. Als het dan september is geworden, dan denk ik… Oja…Bijna…

 

Deze keer vond ik de zaal en de entourage nog weer mooier dan de vorige keer! Ik voelde meteen al de goede sfeer. Ik dacht dat beloofd wat vandaag J…

De kamer voor ons, voor de ‘therapeuten’, was ook mooi ingericht, en nadat wij onze eigen plekjes hadden ingericht, en even de laatste informatie was uitgewisseld, was het al tijd om te beginnen…

 

De korte readingen en healingen, waren stuk voor stuk weer bijzonder, vond ik. Ook al zijn ze maar 5à6 minuten, toch kun je de meeste mensen al aan inzichten helpen, of even wat verlichting geven…

 

Deze keer was er voor ons niet heel veel energiewerk te doen in de grote zaal… Het was een heel fijne groep!!!

En ook ik heb weer veel geleerd op de Dutch Angel Day 2011!!

 

Op naar Dutch Angel Day 2012

 

Lieve Engelen Groeten,

Ingrid (Engelenteam)

 

 


 

Hallo Annelies,

 

Wat een geweldige ervaring om samen met het Engelen team mooie readings en healings te mogen geven. De energie van die dag voelde voor mij licht aan, ik voelde mij gedragen door zoveel warme Engelenenergie om mijn heen.

 

 Ik heb die dag nog gedacht wat hebben de Engelen mij het afgelopen jaar toch veel gebracht. Vorig jaar zat ik ook als bezoeker in de zaal om te proeven aan de Engelen en nu mocht ik in het Engelen team gaan zitten. Jammer dat een Dutch Angel Day maar 1 keer in het jaar is.!

Bedankt Engelen en Annelies, ik heb genoten.!!

 

Warme groetjes van

Elian (Engelenteam)

 

 


 

Hallo Annelies,

 

Ik vond het een geslaagde dag. Mooie en liefdevolle energie. Ik heb ontzettende genoten en vond het heel erg leuk om deel uit te mogen maken van het engelenteam! Jammer alleen dat de airco niet goed genoeg werkte, maar ja dat zijn technische mankementen, die niet altijd te overzien zijn.

Liefs Marcella (Engelenteam)

 


 

Hoi Annelies,

 

Dit jaar beleefde ik DAD vanaf een andere positie. Was ik vorig jaar nog in het consulten team, dit jaar zat ik in de organisatie als ondersteuning. Ik moet zeggen het is aardig wat geregel om de dag voor te bereiden, maar gelukkig waren de Engelen erg behulpzaam. De vrijdag vooraf tijdens het opbouwen waren niet alleen team, de engelen maar ook de mensen van Partycentrum 't Zand aanwezig om alles op rolletjes te laten verlopen.

 

De zaterdag heb ik beleefd als één groot feest. Vanaf het moment dat de mensen binnen kwamen totdat we de deuren van … achter ons dicht trokken.

Het energie werk, de Angelhugs, de boodschappen van de Engelen en het gezang van Eva, alles viel samen en voelde als één.

 

Het was echte een feestje van de Engelen voor ons.

 

Warme groet,

Victor Jirka (Engelenteam)