Dutch Angel Day 2010 

 

Zaterdag 11 september was al weer de vijfde Dutch Angel Day, ook nu weer vanuit het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Zoals ook bij eerdere jaren was het hoofddoel van de dag om geld te kunnen doneren aan stichting Doe een Wens, daarnaast was de opzet om samen met elkaar en Aartsengel Rafael ons leven te helen op meerdere niveaus. In beide opzichten is de dag een groot succes geweest.

 

We hebben dit jaar € 2200,00 kunnen doneren aan stichting Doe een Wens. Daar ben ik persoonlijk erg blij mee.


Het team was vrijdag avond al aanwezig om de zaal in te richtten en om de zaal en de rest van het pand energetisch schoon te maken. Daarna was het het tijd om de ruimte met engelen energie te vullen zodat de gasten tijdens de dag zo veel mogelijk in een hoge trilling bleven.

 

Dit was de andere ochtend om 9 uur toen de zalen open gingen ook goed te merken, bij binnenkomst was de sfeer direct goed. In de foyer werden de mensen ontvangen met koffie en thee, het was hier bijzonder gezellig met leuk gekleurde zitjes en sfeervolle verlichting.

 

 registratie Dutch Angel Day 2010

Het engelen altaar op Dutch Angel Day 2010 

Eva ontving de gasten met haar mooie zang en gitaarspel en in de zaal zelf was het al een gezellige drukte van mensen die even bij de standjes gingen kijken, ook liepen mensen al binnen in de andere zaal die speciaal voor de korte gratis consulten was ingericht.

 

Daar zaten acht leden van het Engelenteam klaar om readingen en healingen te geven. In de grote zaal was zoals elk jaar ook weer een engelen altaar ingericht waar je kleine persoonlijke voorwerpen op kon leggen om opgeladen te worden.

 

Dit hebben we samen later op de dag gedaan door een engelen hartlink te maken naar het altaar. Verder heeft de energie, die de hele dag heel zuiver is gehouden door een hard werkend Dutch Angel Day team, er voor gezorgd dat iedereen een mooi energetisch opgeladen voorwerp mee terug kon nemen.

Om 10 uur was het tijd om met de presentatie van het nieuwe boek van Annelies te beginnen. Fred Butter was daarvoor speciaal gekomen. Hij had een leuke speach voorbereid waarbij hij ook zijn spirtiuele kant liet zien. Zijn boek over 2012 werd even aangehaald. Daarna kreeg Annelies het eerste exemplaar van ENGELEN HELEN - op Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Karmisch niveau overhandigd.

 

Naast dat Annelies het weer samen met Frans Vermeulen geschreven had, had ze ook besloten om zelf haar productie activiteiten uit te breiden en naast de cd's die ze maakt, nu ook zelf het boek te produceren. Dit was meteen het begin van haar spirituele uitgeverij: Uitgeverij Angelo.

 

Hierna werd een begin aan het Engelenwerk met Aartsengel Rafael en zijn Helende Engelen gemaakt. Annelies had van de Engelen begrepen dat voorbereidingen zoals bij eerdere Dutch Angel Days dit jaar veel minder zouden zijn. Dus voor haar was het de taak zich open te stellen voor wat de Aartsengel via haar wilde vertellen. Nadat Aartsengel Rafael enige tijd over gezondheid gesproken had werd er een visualisatie gedaan waarin de bezoekers de kans kregen met deze Aartsengel en zijn Helende Engelen te werken.

De Engelen gaven iedereen de kans om levensvragen en stress te overhandigen zodat er een gezondere energiebalans in het lichaam kon ontstaan. Op deze manier werd een begin gemaakt met de heling die door de dag verspreid weer terug kwamen.

 

De Aartsengel benadrukte vooral dat stress een factor is die ziek maakt en dat de Engelen altijd klaar staan om je te helpen stress los te laten en zo beter in je vel te zitten.

 boek presentatie ENGELEN HELEN Annelies Hoornik

 

Als snel was het tijd voor de eerste pauze, de catering van het Beatrix Gebouw in Utrecht had voor de hele dag volledig biologische dranken, snacks en eten georganiseerd. Het was een gezellige drukte bij de standjes en de zaal waar de sessies gegeven werden.

korte Engelen Healingen en Readingen tijdens Dutch Angel Day 2010

 

Voor iedereen was er een kans om bij de Praktiserend Engelen Experts® een Engelen Reading of Healing te ontvangen. Om zoveel mensen op een dag als Dutch Angel Day te kunnen helpen waren de sessies wel kort, maar konden toch de vragen van de bezoekers goed beantwoorden. 

 

Ook voor de Engelen Healingen was de tijd kort, hier werd op ingespeeld door het Engelenteam door minder lang te praten en de tijd vrij te maken voor de Engelen Healingen,  daar zijn op de dag zelf ook veel leuke reacties over gehoord.

 

In het tweede lesblok werd er door Aartsengel Rafael aan emotionele heling gewerkt. Dit werd ook ondersteund door een prachtige visualisatie waarin men met en magisch bootje naar een meer in een grot werd vervoerd. Aartsengel Rafael en zijn Helende Engelen wachten daar op iedereen die emotionele heling zoekt.

 

 

Deze prachtige visualisatie staat samen met de andere helende visualisaties op de cd Aartsengel Rafael en zijn Helende Engelen die de bezoekers als geschenk mee kregen om thuis verder mee te werken. De cd is ook beschikbaar in de webwinkel en New Age winkels.

 

De lunch was een biologisch warm en koud buffet en was bijzonder goed verzorgd door het keukenpersoneel van de Jaarbeurs. Juist om de energie van de Engelen te ondersteunen is er gekozen voor volledig biologische catering. 

 

Voedsel beïnvloed je heldere waarnemingen en bespoten voedsel vevuilt je heldere kanalen. Ook zijn melkproducten en chocolade op een dag als Dutch Angel Day minimaal te vinden om er voor te zorgen dat de bezoekers na de lunch nog wel de Engelenenergie kunnen ervaren. Daar zijn van veel bezoekers heel positieve reacties op ontvangen.

 

Het Engelenteam had een lunch die nog veel strikter gericht was op het uitsluiten van melkproducten en snelle suikers om de energie voor de bezoekers tijdens de dag zuiver te kunnen houden.

Het biologisce lunchbuffet tijdens Dutch Angel Day 2010

 

Annelies Hoornik geeft Engelenberichten in haar boek ENGELEN HELEN en Angelhugs op Dutch Angel Day 2010 

Direct na de lunch was er weer gelegenheid om een Engelen Healing of Reading te ontvangen en de sfeer was daar heel sereen, men wachte ook bij de deur op een uitnodiging om verder te komen voor een sessie.

 

Natuurlijk was het nieuwe boek van Annelies ook beschikbaar voor verkoop en veel mensen wilden van de gelegenheid gebruik maken en meteen een Engelenbericht van Annelies in het nieuwe boek krijgen.

 

Dit jaar kwamen de Engelen met iets nieuws, af en toe gaven ze geen bericht maar vroegen Annelies om even te gaan staan en de Beschermengel van de bezoeker toe te staan via haar hun eigen mens te knuffelen. Dit waren heel mooie emotionele momenten.

 

Wat opviel was dat veel mensen niet eens meer weten hoe een knuffel te ontvangen en even vluchtig omhelzen en los willen laten. Annelies kon duidelijk voelen dat de Engelen dat anders doen.

 

Ze slaan naast hun armen ook hun vleugels om de mensen heen en laten pas los als de zegeningen en helingen die ze aan hun mens aanbieden ook binnen gekomen zijn.

 

De Engelen noemen dit Angelhugs en lieten weten dat ze dit wilden door kleine tekeningen van een hart met vleugels. Dat was het teken voor Annelies om op te staan en de persoon uit te nodigen voor een knuffel van hun Beschermengel.

 

's Middags is er eerst begonnen met een oefening waarin de bezoekers samen met Eva haar nieuwe lied We are One zongen, dit zou aan het eind van de dag nog gebruikt worden en zo kon iedereen de tekst en melodie al leren.

 engelen boeken en kaarten op Dutch Angel Day 2010

Bezoekers van Dutch Angel Day 2010

Daarna  heeft Aatsengel Rafael gesproken over mentale en karmische healing en was er gelegenheid tot het stellen van vragen. Onderwerpen als 2012 werden aangestipt. Men had allerlei vragen op het gebied van gezondheid en heling. Ook werden er vragen gesteld over overleden dierbaren, Gidsen en Meesters.

 

De Engelen geven gelukkig altijd duidelijk antwoord op alle vragen, soms ook met een fikse portie humor.

De tijd vloog en om de helingen van zowel mentaal en karmisch door te kunnen zetten moest Annelies de visualisaties hiervoor combineren. Dat bleek goed te werken. Op de kado cd staan ze wel separaat.

 

Aartsengel Rafael nam mensen mee naar een ander leven waar de oorsprong lag van een onderwerp dat men wilde helen. Daar werd door de bezoeker samen met Aartsengel Raziël het karma los gelaten en verwerkt.

Daarna nam Aartsengel Zadkiël het over voor mentale heling en het loslaten van allerlei beperkende gedachtenpatronen. Op momenten als dit werd er door het Engelenteam rondom de mensen gewerkt om de energie zuiver te houden en alles wat los gelaten mocht worden direct te transformeren met de Engelen tot zuivere energie. Zo bleef de ruimte ook mooi sereen en prettig om in te zijn.

 

Het was een wat langere visualisatie dan gebruikelijk omdat er twee healingen gecombineerd werden maar het deed wel veel goed.

 

De mensen konden daarna even rusten en hadden pauze. Ook nu weer stond het hele Engelenteam klaar om sessies te geven, mensen te helpen bij hun keuze van de mooie Engelenproducten. Er waren dit keer verschillende standjes. Met producten variërend van boeken. cd's en kaarten, mooie Angelstar beelden, allerlei leuke kleine Engelen beeldjes en kaarshoudertjes en Sieraden gemaakt waar Engelenberichten bij zitten.

 engelen boeken en kaarten op Dutch Angel Day 2010

 

De Rafphael en zijn Helende Engelen CD kado bij Dutch Angel Day 2010

Na deze koffiepauze werd het tijd om de dag met een DNA healing af te sluiten. Aartsengel Rafael heeft over DNA een en ander uitgelegd en had Annelies en Eva samen aan een aflsuitende healing laten werken.

 

De Engelen waren daar heel duidelijk over geweest. Ze vroegen dat we er voor zorgden dat iedereen met elkaar handen vasthield en even te denken aan iets dat geheeld mocht worden binnenin. Toen kwam de Engelenenergie via de kruin bij iedereen binnen en ging direct naar dat stukje DNA dat geheeld mocht worden. Daarna werd er door Aartsengel Rafael een toon gebracht die de DNA healing ondersteunde, men neuriede die samen en de energie verspreide door de groep.

 

De heling is zo vele malen sterken dan individueel. Toen de toon eenmaal op gang was gekomen begon Evan zachtjes op haar gitaar te spelen en zongen we samen We are One dat Eva voor dit doel van de Engelen had ontvangen. Het Engelenteam liet op dat moment gigantische Engelenringen over de hele groep heen gaan voor een eindbalancering en aarding.

 

 

Daarna was het helende werk voor Dutch Angel Day gedaan en werd er afgesloten. Men kon nog even een boek laten signeren, wat kopen en nog een laatste sessie ontvangen als dat eerder nog niet gelukt was.

 

De cd Aartsengel Rafael en zijn Helende Engelen dat het thema heling ondersteunt is nu ook als cd in de winkels te koop.

 

Toen alle gasten vertrokken waren hebben we als team de zaal weer opgeruimd en zijn samen gaan eten om een mooie Engelendag te vieren. Dit was het moment voor Annelies om alle Engelenteam leden nog eens wel gemeend te bedanken voor al hun inzet.

 

Hieronder kun je reacties van bezoekers lezen  

 

 


 

Lieve Annelies, Rob en alle andere leden van het team 

 

enorm bedankt voor een geweldige dag. Wat een inzet, jullie liefde alom aanwezig, goede catering, fantastische mensen. Petje af voor jullie allemaal. Vanavond zal ik de engelen bedanken. Ik loop rond met het gevoel of ik de hele dag met mijn hoofd in de zon heb gelopen, heerlijk!

 

Ik heb in 1 dag je boek uit kunnen lezen. Geweldig!!! Het leuke is dat ik altijd jouw stem hoor als ik uit je boeken lees, net alsof je me voor zit te lezen.Nu ga ik het opnieuw lezen en ermee aan de slag. De cd Atlantis die ik zaterdag gekocht heb is ook fantastisch

MP


 

Beste Annelies

 

Kort op, maar wil je via deze weg wil ik je laten weten dat het een geweldige dag was, heel erg fijn! Tevens dat je boek helemaal FANTASTISCH is, wauw. Het leest heerlijk weg en alleen van het lezen gaat al een helende werking uit: hartverwarmend :-) Nogmaals dank en hoop dat jij zelf, naast alle goede zorgen voor de deelnemers, er ook van genoten hebt.

 

Warme groet,

DdW  


 

Hoi Annelies,
 
het was een mooie ervaring bij de Dutch Angel Day aanwezig te zijn!
 
Engelengroetjes,

EFK


 

Hallo Annelies,

 

Wil jou en het voltallige team bedanken voor de mooie en bijzondere Dutch Angel Day van gisteren. Ik heb ervan genoten en een groot compliment voor de prima organisatie van een steeds groter wordend evenement. Ik mocht gisteren verschillende personen spreken die voor het eerst deelnamen en zij waren ook heel positief over de organisatie. Ik heb al 2 personen blij mogen maken met jouw nieuwe boek en verheug me erop het boek te gaan lezen.

 

Groetjes,

CvdB


 

Hoi Annelies,

 

Ik ben samen met mijn vrouw bij de Dutch Angel Day geweest.Het was een zeer geslaagde dag en goed verzorgt. Ik wil U en Uw engelen team hier van harte voor bedanken. Helaas lukte dit me niet meer om het persoonlijk te doen. We zullen zeker de volgende keer er weer bij zijn.

 

Groetjes René en Helga


 

Dag Annelies,

 

Het was weer een SUPER dagje!! Heeft me heel veel goeds gebracht. Prachtige visualisaties! Jij was ook heel rustig aan het uitleggen, ook al vond je het dan eng: niks van te merken!! Zit nu zowat de hele week in het buitenland en vraag de Engelen mij te helpen er een goede, plezierige en energieke week van te maken :):)

 

Groetjes,

T


 

Dank je wel Annelies !

 

Het was een mooie dag afgelopen zaterdag ! Het was een mooie zaterdag !

 

Ik heb mijn partner vanmiddag nog over het mooie lied van Eva verteld En dat de warmte in mijzelf en om mij heen wel 40 graden was ! Mooie engelen -energie !

 

En engelengroetjes terug !

MS


 

Lieve Annelies en Rob,

 

Ik vond het erg leuk om de Dutch Angel Day als lid van het engelenteam mee te maken. De dag is in mijn beleving erg snel verlopen en het voelde goed aan. Ik vond het weer een prachtige dag. De DNA heling was erg indrukwekkend. Heel mooi hoe iedereen met elkaar verbonden was door middel van de handen en dan het zingen van dat prachtige lied met begeleiding van Eva. Erg mooi.

 

De energie voelde erg prettig en licht aan. Toen je op het podium stond was je helemaal omgeven door een wit licht. Dit vond ik ook speciaal om te zien (het was voor mij de eerste keer dat ik dit zo zag). Het was een hele andere beleving dan het meemaken van de dag als bezoeker. Dank je wel voor de ervaring die ik mocht meemaken als lid van het engelenteam.

 

Ook de sfeer onderling vond ik prettig. Het eten was heerlijk. Het was een mooie afsluiting van de dag. Bedankt hiervoor en voor het prachtige kado wat we van je mochten ontvangen. Dit was echt niet nodig geweest, ik ben er wel heel blij mee.

 

Je boek ziet er weer prachtig uit. Helaas heb ik nog niet veel tijd gehad om er in te lezen. Bijzonder hoor om je eigen beleving in een boek te lezen. Kan ik mijn boek aankomend weekend door je laten signeren?

 

Lieve groet van A


 

Lieve Annelies,

 

Bij deze wil ik jou en het hele Engelenteam van harte bedanken voor deze mooie dag. Het was ook voor degenen die voor het eerst aanwezig waren een hele bijzondere gebeurtenis. Volgend jaar ben ik zeer zeker weer van de partij. Voor mij was het de 3e keer dat ik dit heb mogen ervaren. Prachtig !

 

Ik vond het ook heel bijzonder dat je aan onze tafel kwam zitten om je boek te signeren. Dat gaf mij de mogelijkheid om door jou in beide boeken, dat van verleden en dit jaar, een tekst te laten zetten. Ik ben blij dat ik dergelijke workshops mag mee maken.

 

Heel veel liefs en sterkte met je werk toe gewenst.

 

E


 

Hi Annelies,
 
Weer uitgerust na de engelendag? Nog dank voor de organisatie van alles! Heb een fijne dag gehad. Ook dank voor de cd en dat je wat wilde schrijven in jouw boek, welke ik cadeau wil doen aan een vriendin. Weet zeker dat ze er erg blij mee zal zijn, zij is ook met de engelen bezig op haar manier. Hoort altijd graag over mijn cursussen en ervaringen. Was weg van jouw vorige boek.
 
Veel groetjes en een prettige dag,
R


 

Lieve Annelies,

 

Heel hartelijk dank voor de Goody Bag!! Ik vind het echt heerlijk. Ik heb een bad, dus ik ga zeker genieten. Wat ruikt het heerlijk! En die wierook lijkt mij ook heerlijk, ga ik morgen meteen proberen JJJ 

 

Thx again! En natuurlijk ben ik ook heel blij met je boek. Die wilde ik al heel graag hebben!!!

 

Veel lieve groeten,

I

 


Hoi Annelies,
 
Dutch Angel Day vond ik geweldig een paar weken terug. Ik was er voor het eerst. Ik wist niet meer zeker of het in het Beatrix Theater werd gehouden, want ik kon mijn mail niet meer lezen. Toen ik aankwam heb ik de Engelen om hulp gevraagd. Ik kwam een mevrouw tegen die een tas droeg met de tekst: Engelencursus.


Tja dat kan alleen van jou zijn, haha. En daarna ik was nog geen 5 minuten binnen, iedereen eerst naar de wc het duurde lang voor een mevrouw uit de wc kwam. Bleek dat haar kettinkje gebroken was en alle steentjes op de grond gavellen en een zilveren duifje die ze niet meer kon vinden. Ik was na haar en dacht goh laat ik ook even onder de wc pot kijken.Blijkt het duifje in de wc pot te zijn gevallen, aaahhh. Terwijl die mevrouw al had doorgetrokken. Was die daar toch blijven liggen, mooi wonder. Ahum toen ben ik met mijn hand in de wc pot gegaan, "vliegt" het duifje bijna uit mijn vingers. Daarna heeel erg goed mijn handen plus duif onder de kraan gehouden en afgespoeld. Ik heb de mevrouw opgezocht en ze kon wel bijna huilen van geluk.  Tevens vroeg ik haar hoe het kan dat haar duifje iedere keer "wegvliegt'. Het blijkt haar vader te zijn.

Toen moest ik wel even heel goed denken voor ik wat ging zeggen want ik flapte er bijna uit: "het beter is los te laten". Ik heb gezegd als reactie: ok hij lijkt op een vredesduif die vrijheid tegemoet vliegt. Pfoe, nou zo begon mijn Dutch Angel Day. Na die dag heb ik nog nooit zoveel koorden doorgesneden. Ik ben heel erg blij dat ik deze dag heb meegemaakt en je boek is heerlijk om te lezen.
 
Lieve groet van MM


 

ENGELEN HELEN JE OP FYSIEK EMOTIONEEL MENTAAL EN KARMISCH NIVEAU van Annelies Hoornik

Terug