Dutch Angel Day 2009 

 

Zaterdag 12 september was al weer de vierde Dutch Angel Day, dit keer werd de dag georganiseerd in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Zoals ook bij eerdere jaren was het doel van de dag om geld te kunnen doneren aan stichting Doe een Wens, daarnaast was de opzet om samen met de andere groepen van International Angel Day een golf van engelenenergie rond de wereld te sturen die iedereen helpt op zijn en haar pad. In beide opzichten is de dag een groot succes geweest.

 

Aan het eind van de dag hebben er al veel verteld dat de dag erg goed was bevallen en we hebben dit jaar €1750,00 kunnen doneren aan stichting Doe een Wens. Daar ben ik persoonlijk erg blij mee.


Het team was vrijdag avond al aanwezig om de zaal in te richten om deze en de rest van het pand energetisch schoon te maken. Daarna was het het tijd om de ruimte met engelen energie te vullen zodat de gasten tijdens de dag zo veel mogelijk in een hoge trilling bleven.

 

Dit was de andere ochtend om 9 uur toen de zalen open gingen ook goed te merken, bij binnenkomst was de sfeer direct goed. In de foyer werden de mensen ontvangen met koffie en thee, het was hier bijzonder gezellig met leuk gekleurde zitjes en sfeervolle verlichting.

 

Dutch Angel Day 2009 koffiepauze jaarbeurs utrecht 

 dutch angel day team 2009

Eva ontving de gasten met mooie zang en gitaarspel en in de zaal zelf was het al een gezellige drukte van mensen die even bij de standjes gingen kijken, ook liepen mensen al binnen in de andere zaal die speciaal voor de korte gratis consulten was ingericht.

 

Daar zaten acht dames van het team klaar om readingen en healingen te geven. De sfeer was daar bijzonder mooi en men wachtte ook netjes bij de ingang van de zaal op een uitnodiging om verder te komen voor een sessie. In de grote zaal was zoals elk jaar ook weer een engelen altaar ingericht waar je kleine persoonlijke voorwerpen op kon leggen om opgeladen te worden.

 

Dit hebben we samen later op de dag gedaan door een engelen hartlink te maken naar het altaar. Verder heeft de energie, die de hele dag heel zuiver is gehouden door een hard werkend Dutch Angel Day team, er voor gezorgd dat iedereen een mooi energetisch opgeladen voorwerp mee terug kon nemen.

 

 

Om 10 uur zijn we begonnen met het eerste workshop gedeelte waarin we samen contact hebben gemaakt met de engelen. Ook hebben we ons aangesloten bij het energie werk en lichtrooster om de aarde dat de anderen al waren begonnen. Daarna heb ik een uitleg gegeven over de Ziel, hoe deze ontstaat, incarneert en allerlei opties en mogelijkheden heeft.

 

Men heeft tijdens de koffie pauze kunnen genieten van een fruit spiesje en ook nog een consult kunnen laten doen.

 

Na de pauze zijn we door gegaan met een uitleg over het Zieleteam, dit is een team met engelen dat er alleen voor jou is en jou helpt bij je Zielereis op deze planeet en bij andere incarnaties. Hier hebben we tijdens een visualisatie de kans gehad elke engelen apart te ontmoeten.

Dutch Angel Day gratis korte consulten 

 

De energie was bijzonder mooi tijdens dit stukje van de dag. Eva heeft nog een paar mooie ballades gezongen, die bij veel mensen emoties los maakten.

 

Dutch Angel Day boek presentatie Imca Marina aan Annelies Hoornik

 

Net voor de lunch was er een moment vrij gemaakt voor de presentatie van mijn boek "ENGELEN". Dit boek is eerder dit jaar in samenwerking met Frans Vermeulen tot stand gekomen en door Karakter uitgevers gepubliceerd.

 

Zij hadden de boek presentatie zo geregeld dat Imca Marina het boek is komen uitreiken. Imca Marina houdt zich al jaren bezig met spiritualiteit en engelen dus dit was een heel goede combinatie.

 

Mijn familie die niet helemaal wist wat ze konden verwachten was hiervoor vanuit Twente naar Utrecht gekomen en werden in de volle zaal binnen geleid toen Imca er ook was. De boek uitreiking was voor mij een heel speciaal moment. Om het eindproduct dan ook echt officieel in handen te krijgen na een periode van hard werken is erg mooi. 

 

De lunch was een warm en koud buffet, geheel biologisch, net als de koffie, thee en snack tijdens de dag en was heel goed verzorgd door het keukenpersoneel van de Jaarbeurs. Ik heb daar van veel mensen heel positieve reacties op ontvangen.

 

Direct na de lunch was er weer gelegenheid om een healing of reading te laten doen en veel mensen wilden een handtekening in het nieuwe boek.

Dutch Angel Day 2009 biologisch lunch buffet

Annelies deelt handtekeningen uit voor haar nieuwe boek 

Daarvoor ben ik tussen de foyer en de zaal gaan zitten, daar was de beste plek om dat te doen. Dat was weer een nieuwe ervaring en die bleek heel leuk te zijn.

 

Een deel van de mooie sfeer in de zaal werd bijgedragen door het vrije werk van Isabelle Hattink die een aantal van haar doeken ter beschikking had gesteld om op te hangen. Deze doeken bevatten fotografie die de ziel van bloemen laat zien. Zo passend en mooi voor deze dag. 

Tijdens het derde deel van de workshop hebben we ons gericht op het helen van zaken uit andere levens en etherische koorden naar diverse mensen gesneden die ons kunnen vertragen op ons pad. De healingen werden door de gasten op elkaar gedaan in twee groepen.

 

Dit is een onderdeel dat elk jaar weer veel gesprekstof oplevert omdat de meeste mensen denken dat ze niet weten hoe ze dit moeten doen. Maar met wat hulp van de engelen, want zij doen tenslotte al het werk, gaat dat uitstekend.

 

Wat je geeft ontvang je tijdens zo'n healing ook, daarom hebben we twee verschillende healingen gegeven voor een maximaal effect.

 

Dutch Angel Day healing 

Eva van Nieuwburg Dutch Angel Day 2009 

Dit was weer genoeg om wat rust nodig te hebben en dat even rustig in te laten zinken voordat we ons weer in een pauze storten. De rust werd door Eva gebracht met weer een aantal bijzonder geïnspireerde nummers.

 

Er was ook veel vraag geweest naar één speciaal nummer, dat ze nog een keer gezongen heeft. Hierna hebben we samen weer van een pauze genoten, waarin een kleine wrap als snack werd aangeboden. 

 

Tijdens het laatste workshop gedeelte hebben we ons gericht op een healing van ons Zieleteam en een bezoek aan de Akasha samen met onze engelen. Hierin kregen we nog een kans om karma te helen en los te laten en vervolgens een stukje Zieledoel te zien en alle mensen die er bij horen te activeren in ons leven.'

Als aandenken ontving iedereen De Zielenreis cd die de uitleg nogmaals kort geeft, een visualisatie heeft voor het ontmoeten van je Zieleteam en een visualisatie heeft om de Akasha te bezoeken, Karma te helen en je Zieledoel te vinden en te activeren.

 

Na de laatste healingen en readingen hebben we als team de zaal weer leeg geruimd en zijn samen gaan eten om een mooie engelendag te vieren.

 

Hieronder vind je reacties van klanten naar aanleiding van de dag.

 De Zielenreis CD kado bij Dutch Angel Day 2009

 

 

Hi Annelies en angels ;-) 

De engelendag was SUPER, bedankt daarvoor.

Ook het boek is heel mooi en helder geschreven, nog gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

 

Lieve groet en tot de volgende workshop,

L.H.


 

Hey Annelies en Rob,

Ik wil jullie feliciteren met de geweldige Dutch Angel Day!

Het was weer een hele mooie dag.

 

Liefs,

Meggy (Dutch Angel Day team lid)

 


Lieve Annelies, 

Bij deze laat ik je weten dat ik net als verleden jaar een hele fijne en bijzondere dag heb gehad.Jij en je team zullen vandaag wel doodmoe zijn, maar toch tevreden hoe alles gegaan is.Het was fantastisch om met zoveel liefdevolle energie aan het werk te gaan. Ik kom beslistvolgend jaar weer. Verder vond ik het een betere locatie dan Huizen, de zaal voelde goed aan en was intiemer.Alles was perfect geregeld en ik ben heel blij met de CD Zielereis die wij bij het afscheid meekregen. Ik zal er zeker wat aan hebben en ga er ook mee aan de slag. Het antwoord op mijn vraag tijdens de reading bevestigde wat mijn intuitie reeds zei. Heel fijn. Het boek dat je geschreven hebt zal ik zeer zeker aanschaffen. Wat een spiritueel persoon isdie Imca Marina en hoe zij jou en de aanwezigen toe sprak. Leuk dat je familie tijdens het inontvangst nemen van het eerste exemplaar aanwezig was. Op dit moment heb ik nog enkeleboeken over Engelen in de boekenkast waar ik nog steeds niet aan toe gekomen ben. 

 

Met vriendelijke groet, 

E.S.

 


 

Ha Annelies, Afgelopen zaterdag was in een woord fantastisch! Het was de eerste keer dat ik bij DAD aanwezig was, en ik teken graag voor de komende 10 jaar hoor! Het was een mooie ervaring om zoveel energie te voelen met 120 man in de zaal. De workshop was ontzettend interessant. Ik heb natuurlijk al een aantal workshops bij je gevolgd, maar elke keer is er nieuwe nuttige informatie die je verteld, waardoor er weer nieuwe inzichten ontstaan. De sfeer was erg goed, heel positief. Ik wil je dan ook hartelijk bedanken voor al je vertrouwen en alle liefde die je ons hebt gegeven. Deze dag heb je echt vanuit je hart met liefde tot stand gebracht. Natuurlijk geven de engelen jouw opdrachten, maar de energie die jijzelf erbij geeft, maakt het helemaal compleet! Ik wil je ook bedanken dat ik mijn foto´s heb mogen ophangen. Het is een eer om op zo´n positieve dag m´n werk te mogen exposeren. De reacties waren boven verwachting voor mij. Dankzij jou en de engelen heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in wat ik kan en wat ik doe. 

Veel liefs

Isabelle (Dutch Angel Day team lid)

 

 


 

Hallo Annelies,

 

Wat een geweldige dag was het gisteren, complimenten voor de perfecte organisatie. Ik besef meer dan eens hoeveel voorbereiding er aan zo'n dag zal zitten. De cd die we als presentje meekregen, het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend maar daar zit veel werk en creativiteit achter.

De energie, de lokatie, het programma, de bijzondere visualisaties en je had er een geweldig team staan.

Ik heb genoten van mijn gesprekje met Kris terwijl ze mijn spiritueel schilderijtje maakte.

Vandaag ontdekte ik echter het voor mij mooiste kado.

Terwijl ik door jouw mooie Engelenboek bladerde, en even het verhaal las dat door mijn vriendin Anja was ingestuurd, ontdekte ik dat de beide verhaaltjes die ik over het contact met mijn overleden vader had geschreven, ook zijn gepubliceerd

Ik was echt ontroerd, het raakte me diep, ik ben daar heel erg blij mee.

Ik heb gisteren het boek zelf gekocht, ben er heel blij mee en wil er ook heel graag een voor mijn moeder kopen, het zal voor haar ook een hele mooie verrassing zijn. Ik mocht haar gisteren ook in de Akasha visualisatie zien als een oudere, wijze vrouw, die mijn spirituele werk begrijpt en dat we dit in de toekomst zelfs heel mooi met elkaar kunnen delen.

Nogmaals mijn complimenten voor een hele mooie, bijzondere Dutch Angel Day die ik samen met 4 vriendinnen heb mogen beleven.

 

Groetjes,

CvdB

 

Hee Annelies, 

Bedankt voor de fijne dag en fantastisch dat het deze keer in de jaarbeurs was, voor mij goed bereikbaar, daarom was ik er deze keer ook bij!

Ik ga genieten van je boek, je cd's en alle indrukken en informatie die ik heb opgedaan.

 

In de trein terug was ik nog niet helemaal "wakker", het was zo n tegenstelling, ineens stond ik op een druk station.... Tot Arnhem heb ik vreselijk zitten gapen! 

 

Later bedacht ik me dat ik nog iets gelezen heb daarvoor over een certifikaat? Of was die niet ook voor de Dutch Angel Day deelnemers? Hoe dan ook, ik heb daar niet meer aan gedacht, maar mocht ie er voor mij liggen dan zou ik 'm uiteraard erg graag ontvangen!

 

Groetjes,

M.P.


 

Hallo Annelies en Rob,

 

fff een eerste reactie om jullie te bedanken voor vandaag!!.... het was een dag om niet te vergeten

'k heb veel geleerd en veel indrukken opgedaan, de visualisatie was ook behoorlijk intens!

 

Het stukje van het licht in het boek heb ik gelezen (k sloeg het boek erop open;-)...mooi!

is leuk om je eigen verhaal zo te lezen..& het is een prachtig mooi boek geworden, ga er morgen lekker in lezen!

 

AL met AL was het fantastisch om mee te mogen maken

Ik hoop voor jullie ook dat je tevree bent over de dag!

 

Big Hug

Groetjes Helen (Dutch Angel Day team lid)

 


Goedemiddag Annelies,

Allereerst hartelijk dank voor opnieuw een geweldige Dutch Angel Day!

Ik heb er ontzettend van genoten en kon me gelukkig veel beter ontspannen dan vorig jaar (en dan gaat alles ineens een stuk beter en vlotter...)

 

Ik heb je boek ook bijna in een ruk uitgelezen! Het is zo ontzettend nuchter dat je bijna vergeet dat het onder spiritualiteit valt. En volgens mij hoort het ook zo (althans, dat past bij mij). Iemand zei eens dat de beste manier om engelen op te roepen is door gewoon te lachen en plezier te maken. Ik proef dat ook in je boek.

Ik was echter zó ontspannen aan het einde van de dag, dat ik mijn certificaat glad vergeten ben.

Pas toen ik thuis was en alle spulletjes nog eens naliep, kwam ik daar achter.

Laat maar weten of ik het certificaat alsnog kan ontvangen.

 

Warme groet,

H. v O-K.

 


Hallo Annelies,

 

Afgelopen zaterdag was weer een enorm prachtige dag! Een mooie zaal met goede foyer, allemaal véél beter dan vorig jaar. En jij, Rob en het engelenteam hebben zich weer fantastisch ingezet! De sfeer in de zaal was ook optimaal en de muziek heel mooi. Ik ben doorgaans nogal voorzichtig met emoties in grote groepen mensen maar Eva heeft me geraakt met haar mooie muziek! (en ik heb dat bewust toegelaten)

 

De visualisaties en helingen waren behoorlijk heftig, althans ik heb de afgelopen nachten intens gedroomt (weet gelukkig niet meer waar het over ging de volgende ochtend.) Kortom, volgend jaar ben ik weer van de partij. Hopelijk heb je dan weer een boek af want ik vond het erg leuk dat je dit gecombineerd had met DAD.

 

Ik wens je een heel prettige week en tot maandag!

 

Groetjes,

L.A. H.

 

PS: je hebt echt een wolk van een boek!


 

Hallo Annelies,
 
 
Nog even een feed-back van deze geweldige zaterdag. Er was en is weer veel gebeurd met vele mensen, dat is geweldig.
Het heeft mij enorm goed gedaan.
 
Het enige nadeel was dat ik op de terugweg een eind moest omrijden omdat ze met weg-werkzaamheden bezig waren
en ik pas om tien voor half een thuis was en dan te weten dat ik 's-morgens om 05.00 uur was opgestaan.
Een dag om nooit te vergeten dus!!!!!!!!!!!
 
Heel veel groetjes, en veel liefs,
 Mirjam (Dutch Angel Day team lid)

 

 

ENGELEN boek en cd van Annelies Hoornik