Aquarius Angels® Healing


Het nieuwe gouden tijdperk


Zoals lang aangekondigd is na 21 decemeber 2012 het nieuwe gouden tijdperk aangebroken, maar wat betekent dat nu precies?


Een gouden tijdperk uit zich op subtiel niveau doordat de aura van de Aarde langzaam van kleur veranderd en een gouden uitstraling krijgt. Met langzaam bedoelen we dat het nog jaren kan duren. De reden hiervoor is dat de mensen nog niet zover zijn en langzaam uit de oude energie aan het verschuiven zijn naar de lichtere frequentie.

Aquarius Angels Gouden Tijdperk engelen

De meeste mensen zijn nu bezig zichzelf energetisch aan te passen aan de nieuwe frequentie van de Aarde. De mensen die hier voor 21 december 2012 al aan gewerkt hadden, zijn nu de energetische voortrekkers die de anderen op hun spirituele pad helpen. Dit doen ze door les te geven, helingen te geven en in het algemeen vooral aan hun eigen trillingsniveau te werken zodat anderen om hen heen zich daar aan op kunnen trekken. Dat laatste is veelal een onbewust proces.


Wij verwachten dat de mensen rond 2024 een stuk verder zijn in hun spirituele groei. Dat biedt dan ruimte aan de Aarde om volledig naar de nieuwe trilling te gaan. Daardoor zal de energie rond 2032 de hele Aarde omgeven als een gouden aura. Voor veel mensen zal rond die tijd de aura ook gouden zijn.


Deze gouden aura rond de Aarde zorgt voor een nieuwe periode van snelle groei, zowel technologisch als spiritueel. Mensen zullen een veel bewuster leven leiden, gezondere keuzes maken en bijvoorbeeld veel gezonder eten. Eigen biologische teelt is dan een veel geziene keus met betrekking tot voedsel. Dit zal voortduren tot de grote bedrijven ook daadwerkelijk "eerlijke" producten gaan leveren.

Deze lichtere manier van leven, die past bij de lichtere trilling helpt mensen om te kiezen voor een betekenisvol leven, waarin men kan doen wat goed is voor de ziel. Mensen zullen daardoor zelf ook die gouden aura krijgen en zo van binnenuit een helende energie zijn die voor ze voor zichzelf en anderen kunnen aanwenden.


Dit maakt dat de hele maatschappij een veel vrediger en gelukkiger beeld geeft.


Ik kijk er al naar uitKijk op de Aquarius Angels® pagina voor meer informatie.