Aquarius Angels® Healing


Aquarius Angels Healing in een veilige omgeving


Soms vragen me mensen me wel eens bij het maken van een afspraak voor een Aquarius Angels Healing of dat wel veilig is. Ze zijn bang zich open te stellen voor de heling van de engelen uit angst dat er mischien ook lagere energieën binnen kunnen komen.


Aquarius Angels HealingIk leg dat dan niet helemaal uit, maar het is zeker veilig, hier is waarom...


Al aan het begin van de sessie wordt er door de Aquarius Angels Healer wat energiewerk gedaan waardoor de Healer in een ander, hoger en zuiverder bewustzijn komt. Zijn/haar aura verandert dan ook naar een gouden aura die van een heel zuivere en snelle trilling is.


Omdat dit gedaan wordt terwijl de Healer achter de klant staat met de handen op de schouders, wordt de klant ook meteen mee genomen in deze veilige gouden aura. Vervolgens komt er nog een tweede laag bij.


Dit is een cocon van engelenenergie die ervoor zorgt dat zowel de Healer als de klant volledig veilig zijn tijdens de behandeling. Daar kan verder geen enkele andere energie bij komen anders dan de uitgenodigde Aquarius Angels die de helende Aquarius Energie via de Healer bij de klant naar binnen brengen en zo ervoor zorgen dat deze persoon weer hersteld wordt naar de oorspronkelijke perfectie zoals deze in de Bron ooit bedoeld is.


Kortom een Aquarius Angels Healing is een van de veiligste sessies die ik ken.Kijk op de Aquarius Angels® pagina voor meer informatie.