Aquarius Angels® Healing


De eerst healing tijdens de Aquarius Angels® Healing workshop


Het Aquarius Angels® Healing weekend begint op vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag 17:00 uur. Op vrijdagavond krijg je de eerste inwijding, het begin van alle informatie om een goede sessie te kunnen geven en doen we ook energie werk.

Aquarius Angels HealingNa het opwarmen met wat kleine energie oefeningen beginnen we onopgemerkt aan de eerste healing. Het topje van de middelvinger rust op het borstbeen en deze korte healing werkt  veel diepgaander dan de meeste mensen verwachten.


Dit komt omdat een groot deel van de zielsenergie zich om het hart bevindt en zo de levensvonk brengt die mensen in leven houdt. Door hier de energie te laten stromen van de Aquarius Angels® wordt de gezondheid van het hart ondersteund. Deze verbeterde circulatie maakt dat de studenten over het algemeen de volgende dag al melden dat zaken waar ze al lang last van hadden ineens verdwenen zijn.


Ook wordt de ziel gestimuleerd om actiever de zieledoelen na te leven. DIt maakt dat je als mens veel gemotiveerder bent om je passies na te leven, je talenten te gebruiken en plezier aan je leven te beleven. Want dat hoort zo te zijn als je jouw zieldoelen leeft. Tijd vliegt, je merkt ineens dat er uren voorbij zijn terwijl je volledig geabsorbeerd was door je bezigheid. Dat zijn tekenen dat je met je zieletaken bezig bent.


Laat de Aquarius Angels je verrassen en geef jezelf die korte heling als je al een Aquarius Angels® Healer bent. Je kunt natuurlijk ook naar een van onze Aquarius Angels® Healers gaan.


Je vindt ze in deze lijst.

 Kijk op de Aquarius Angels® pagina voor meer informatie.