Aquarius Angels® Healing


Een correctie uit de Bron


Als Aquarius Angels® Healer heb je ook de beschikking over een techniek waarmee je bij acute klachten direct en snel heling kunt bieden. Toen ik de informatie van de Aquarius Angels aan het channelen was om als helingvorm aan te kunnen bieden, kreeg ik heel veel nieuwe informatie. Dat probeerde ik natuurlijk uit op de mensen om me heen met bijzondere resultaten.

Aquarius Angels Healing

Toch liep ik op dat moment zelf met een probleem dat niet over wilde gaan. Zelf had ik al enige tijd behoorlijk last van mijn knie en wat ik ook probeerde het leek alleen maar pijnlijker te worden. Op een gegeven moment was ik het zat dat ik al die informatie over heling door mocht geven, mensen kon behandelen met wonderlijke resultaten en dat ik uiteindelijk zelf niet veel verbetering voor mezelf ontdekte. Daar heb ik de engelen toen ook op aangesproken.


Als je nou denkt dat mijn gesprekken met de engelen verheven momenten zijn, dan heb je het mis hoor. Het zijn gesprekken zoals ik ze ook met mensen heb en in dit specifieke gesprek wilde ik gewoon wel eens weten waarom er niets aan mijn pijnlijke knie gedaan werd. Direct kreeg ik als antwoord: "steek je hand op".  Sceptisch deed ik zoals me gezegd werd en direct voelde het alsof de bliksem insloeg en mijn arm werd helemaal gevuld met energie. Daarna hoorde ik: "leg je hand nu op je knie". Toen ik dat deed ontlaadde zich al die energie in mijn knie. Het duurde maar seconden en de pijn was in een klap weg.


Een opmerkelijk moment dat wel redelijk weergeeft hoe mijn gesprekken en interactie met de engelen vanaf het begin geweest is. Telkens als ik twijfel aan hun kennis en kunnen wordt dat direct met een lik op stuk beleid afgehandeld en weet ik weer waarom ik met de engelen werk.


Ze vervelen nooit en zijn prima gezelschap, daarnaast bieden ze me prachtige technieken om aan mensen uit te leggen tijdens workshops en in consulten.
Kijk op de Aquarius Angels® pagina voor meer informatie.