Aquarius Angel Faria

Waar ze het over wil hebben is dit stukje tekst:

 

"Elke vorm van communicatie die uitdrukt wat er in je hart bloeit wordt door ons ondersteund, wij helpen je graag om jouw waarheid op een liefdevolle manier uit te drukken."

 

Deze Aquarius Angel helpt je bij het uitdrukken van jouw waarheid en je creativiteit. Zij is er om blokkades op je creativiteit op te lossen en wanneer het nodig is om je de juiste woorden te geven zodat je duidelijk en op een liefdevolle manier je grenzen en wensen aan kunt geven.

 

Dit is wat zij op dit moment wil zeggen:

"Wat voor veel mensen op dit moment de grote uitdaging lijkt te zijn is:  Wat bloeit er in je hart? Mensen lopen maar te rennen en te vliegen in de mallemolen die onze wereld tegenwoordig is. We werken, zorgen voor kinderen en elkaar, sporten, zijn sociaal en eigenlijk zijn we vooral met alles en iedereen om ons heen bezig. We maken ons druk om wat wij denken dat anderen van ons denken, wat zij zouden kunnen denken dat we wel of juist niet doen moeten. Het leven wordt gestimuleerd door externe factoren. Sociale media en electronische gadgets leggen nog meer beslag op de mens waardoor de belangrijkste bezigheid die je kunt hebben daardoor in de verdrukking raakt. Tijd met en voor jezelf. Hoe kun je nog weten wat je echt wilt, wanneer er geen tijd meer is om naar jezelf te luisteren? Wanneer er geen tijd meer is om gewoon eens te doen waar jij zin in hebt, gewoon alleen voor jezelf?

 

Neem meer tijd voor jezelf om tot jezelf te kunnen komen en weer te weten en te voelen wat het is dat in jouw hart bloeit zodat je dat weer verbaal en creatief kunt communiceren naar de wereld om je heen. Dan pas kun je jouw zieledoelen leven en volledig gelukkig zijn."

Aquarius Angels Healing Faria

 

Kijk op de Aquarius Angels® pagina voor meer informatie.