Integrated Energy Therapy® Advanced workshop


Het advanced niveau van de Integrated Energy Therapie® (IET) versterkt de violette straal met de activering van de volgende 2 strengen spiritueel DNA. Een deel van streng 4 en streng 5 volledig worden actief en zorgen ervoor dat je zieledoel geactiveerd wordt. Door het gebruik van een "soul star clearing" verminderen we ons onderbewuste weerstand tegen het uitvoeren van ons zieledoel en versterken dat met de hartgolf een techniek die in een golvende beweging door het lichaam gaat.


Verder leer je in deze IET workshop de dingen die je nodig hebt te manifesteren middels een visiebord en o.a. de hartnet techniek. Dit zijn zeer krachtige technieken die je leven in een stroomversnelling brengen zodat je je zieledoel kan uitvoeren. Er zijn een aantal andere technieken die nog aan bod komen waarbij de angst voor verandering en het uitvoeren van je zielemissie weg worden genomen. Ook leer je een permanente straal van engelen energie te verankeren op een plek die de aarde heelt en iedereen die er door loopt, er in zit of in die ruimte werkt.


De IET gevorderde dag zorgt er ook voor dat iedereen volledig op het pad van zijn of haar zieledoel wordt gezet en dat dit vanuit de zielester gemanifesteerd wordt. De cursisten die dit niveau volgen merken altijd dat hun leven in een stroom versnelling raakt en dat doelen die gezet zijn tijdens deze dag snel manifesteren.

De inhoud van de IET Advanced workshop

  • Uitleg over het zieledoel en hoe dit in het hier en nu te brengen
  • Een overzicht van wat er zoal gebeurt wanneer je zieledoel nog niet duidelijk is
  • De inwijding, dit is een uitbreiding van je verbinding met de IET straal tot spiritueel DNA 4(deels) en 5
  • Breng je zieledoel naar het hier en nu door onder andere het gebruik van je zielester (oulstar clearing)
  • De "hartgolf", "hartnet", "visiebord" en "hartstraal" technieken om je zieledoel te activeren voor jezelf en anderen.

Kijk ook bij onze Aquarius Angels® workshop!