Weblog van Annelies Hoornik
  04-07-2007           

Zomertijd in de praktijk

De komende maanden heb ik mijn agenda wat rustiger geplanned, zo heb ik ook een beetje zomer. Het weer werkt op dit moment wel niet mee, maar het is duidelijk dat ik ook aan wat rust toe ben. De afgelopen maanden zijn erg druk geweest en dat was wel te merken.

 

Beter plannen in de agenda is dan ook een belangrijk iets, met name omdat alleen maar actie niet goed is. Niet voor de mens maar ook niet voor het manifesteren van nieuwe ideën, daar kom je dan ook niet aan toe.

 

Deze maand dus minder weekend workshops en ook een bijzonder leuk weekendje weg met Rob omdat we straks 15 jaar samen zijn.


Augustus heeft ook wel wat afspraken en workshops maar ook daar is met name gelet op de rust en extra tijd die we nodig hebben om Dutch Angel Day voor te bereiden.

 

Daarna zal alles wel weer in het normale patroon komen, met een iets beter geplande agenda om ook mijn persoonlijke rustpunten te waarderen.

 

Het is wel prettig om ook eens een dag helemaal niets te hebben of iets sociaals te kunnen doen.

Daar kijk ik dan ook erg naar uit de komende tijd.


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief