Weblog van Annelies Hoornik
  30-10-2006           

Wintertijd

De zomer is weer voorbij en onze klok is ook terug gedraaid naar de oorspronkelijke tijd.

Ik heb dat dit weekend met vrienden gevierd. We hebben ons bezonnen op wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd in ons leven en op die manier een inventaris gemaakt. Dit geeft je dan weer de mogelijkheid om zaken die je niet aanstaan, dingen waar je niet succesvol in was of gewoonten die je wil los laten ook aan te pakken.

 

Nu de lange dagen weer overgaan in de lange nachten en we ons weer binnen bezig houden breekt de tijd aan om in ons zelf te keren en te bedenken wat we graag willen van onszelf, ons leven en ons werk.

Wij hebben het gevierd door via divinatie te kijken wat ons thema wordt voor het komend jaar.

 

Voor mij was het specifiek bij mijzelf te blijven en me niet door anderen af te laten leiden. Te doen wat ik weet dat goed is en dat hoeft niet altijd logisch te zijn.

 

Daar ben ik intussen wel aan gewend, het gaat al een paar jaar zo dat ik met mijn hart voel of een beslissing de juiste voor me is of niet. Ook heb ik gemerkt dat wanneer ik mijn hersenen daar te veel door heen laat denken het alles alleen maar vertraagd en weinig voor me doet.

 

Vanuit het hart dus....


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief