Weblog van Annelies Hoornik
  09-12-2006           

Wie A zegt....

Ik merk tijdens workshops regelmatig dat mensen wel graag met engelen willen werken. Hun zorgen willen geven en vragen willen stellen met name over zaken die ze graag in hun leven willen veranderen zoals hun werk of hun relaties, maar dat men niet bereid is ook maar iets te veranderen zonder een garantie. Deze garanties krijgen we nou eenmaal niet in het leven.

 

Ik weet uit ervaring dat wanneer de engelen je een aantal stappen geven om te doen, naar aanleiding van een vraag, ze ook echt bedoelen dat je ze uitvoert om tot een goed resultaat te komen. De engelen vragen dus van je om een beetje vertrouwen te hebben en gewoon te doen wat voor gesteld is. Over het algemeen zijn het niet eens zulke wilde of enge dingen die ze vragen te doen.

 

Tijdens workshops praat ik daar over maar merk dat mensen dat niet zo serieus nemen. Ze denken dat ze kunnen vragen om een geweldige relatie of nieuw werk en gaan dan vervolgens ergens zitten wachten op het moment dat het op een presenteer blaadje wordt aangeboden.

Terwijl ze over het algemeen in diezelfde oefening een aantal dingen van de engelen krijgen om te doen. Degenen die echt die stappen ondernemen hebben altijd goed resultaat, de anderen over het algemeen net niet.

 

Probeer de volgende keer wanneer je de engelen om informatie of leiding vraagt bij iets dat je wilt veranderen ook eens te doen wat er voor gesteld wordt dan zul je aangenaam verrast worden.

 


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief