Weblog van Annelies Hoornik
  17-06-2007           

Waarom engelenwerk

sinds vorig jaar is het steeds drukker geworden met mijn engelenwerk. Ik ben regelmatig op Angel Party's waar mensen me vragen waarom ik dit werk doe.

 

Ik denk dat de tijden veranderen, er is langzaam een energieverschuiving gaande die al sinds de lente van 2000 bezig is. We zijn toen over gegaan van het Vissen tijdperk naar Aquarius en daarmee is de tijd van alles moeten doormaken en van moeten lijden om te leren voorbij. In dit nieuwe tijdperk mogen we ook leren door de inzichten die we krijgen en alles wordt veel lichter, daarmee is het moeten lijden ook niet langer nodig.

 

We mogen natuurlijk nog steeds pijn, ellende, ziekten e.d. meemaken wanneer onze vrije wil daar voor kiest. Blijven vasthouden aan deze oude energie en waarden kan en dan blijft je leven ook in zijn geheel daarin steken. Het mag, maar is niet meer nodig.  

 

De mensen hebben het over 2012 en wat er dan gaat gebeuren. Er zijn mensen die denken dat de wereld vergaat in een vloedgolf of dat er andere vreemde negatieve dingen zullen gebeuren.

 

Mijn persoonlijke gevoel hierover is dat onze heldere kanalen (Helderzien, helderhoren, helderweten en heldervoelen) helemaal ontwikkelen en ook zullen gebruiken. Dit betekend dat men niet meer tegen elkaar kan liegen over zaken. Oneerlijkheid in de zakenwereld en politiek zal veranderen omdat dit niet meer kan.

Ook is het nu de tijd dat de grote golf Indigo's - die al die jaren met medicijnen geprobeerd werd te onderdrukken -  hun plaatsen in de maatschappij aan het innemen zijn. Dit zal een verandering in het bedrijftsleven geven. Zij hebben nooit gepast bij de oude normen en waarden van deze maatschappij en het is aan hen om die aan te passen aan deze nieuwe tijden. 

 Angels

 

Sinds de lente van 2000 is dit langzaam aan op gang gekomen en de laatste tijd is er een enorme versnelling gaande, steeds meer mensen zoeken een manier om bij deze nieuwe trilling te passen en willen zich spiritueel ontwikkelen. Er zijn veel verschillende workshops waarin je bewuster kan worden en leert met energie en trilling om te gaan.

 

Mijn taak is het zoveel mogelijk mensen uitleg te geven over engelen en misverstanden uit de weg te ruimen, er is in het verleden veel omslachtig materiaal over het werken met engelen op de markt gebracht. Lange invocaties en moeilijke rituelen met veel beperkingen van wat je een engelen wel en niet kan vragen. Erg ontmoedigend voor mensen die wel interesse in engelen hadden maar nog niet veel ervaringen met deze wonderlijke lichtwezens. Dit is allemaal overbodig en naast het wegnemen van de twijfels daarover doe ik mijn best om iedereen te helpen zelf met engelen aan de slag te gaan.

 

Ik doe dit via engelen workshops en Angel Party's. het is voor mij daarin belangrijk dat mensen er praktisch iets mee kunnen en wanneer ze naar huis gaan, zich gesterkt voelen in de wetenschap dat iedereen zelf met engelen kan communiceren en dat ze ook al een aantal dingen zelf gedaan hebben die ze dagelijks kunnen gebruiken.

 

Op die manier staan ze in hun kracht en durven te experimenteren en zelf meer met de engelen te doen.

Daarnaast komt er ook een moment dat men er makkelijker met de mensen om hen heen over gaan praten en zo ook die mensen weer bewuster maken. 

 

Dat is wat er nu al gebeurt, overal, en ik denk niet dat het nog moet beginnen in 2012, ik denk dat het dan eigenlijk allemaal al gebeurt is of dat er nog een laatste restje van deze energie verschuiving bezig is.


Het leven zal lichter en directer zijn omdat we ons allemaal steeds bewuster worden van ook ervaren hoe we allemaal één zijn. 

 


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief